Da vas vidimo

TALENTI NA KAZALIŠNIM DASKAMA Ovaj vikend u Splitu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Supertalent, globalni hit vraća se uskoro na Novu TV, a ovog vikenda započinje snimanje javnih audicija Supertalenta diljem Hrvatske.

Gledatelji Nove TV Supertalent show će moći pratiti s prvim proljetnim danima, dok su ovi zimski rezervirani za javne audicije po gradovima. Od više od dvije tisuća prijavljenih kandidata, tijekom proteklih mjeseci na predaudicijama je odabrano tristotinjak talaneta koji će pristupiti audicijama i imati čast predstaviti se na pozornicama kazališta u Splitu, Rijeci, Zagrebu i Osijeku.

Pogledaj i ovo OŠ Novska, Davor Bilman, Supertalent davor s gustom, smeđom kosom Evo kako je Bilman izgledao dok je bio mlad, odmah ćete uočiti jednu veliku razliku u odnosu na danas!

Produkcijski tim najpopularnijeg svjetskog TV formata odlazi ovog vikenda u Split gdje će u dva audicijska dana dočekati talentirane natjecatelje koji će se boriti za prolaz dalje. Oni će morati pokazati sve svoje vještine i talente i njima impresionirati žiri. Supertalent je u potrazi za neobičnim, nesvakidašnjim, iznenađujućim i maštovitim talentima, a samo najbolji proći će u sljedeći krug natjecanja.

Prve audicije održat će se u Splitu u 23.i 24.siječnja u Hrvatskom narodnom kazalištu. Svi koji žele podržati talente, nasmijati se zabaviti i iznenaditi i doživjeti pravu akciju na snimanju popularnog showa svoje besplatne ulaznice mogu rezervirati već danas na broj telefona 099/2572-474. Pratite talente na društvenim mrežama putem #SupertalentHR jer sve zanimljivosti o showu donose službene stranice showa na Facebooku i Instagramu.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene