Najbolji provod

Subote u Aquariusu sinonim su za vruću atmosferu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U subotu (10.05.) klub Aquarius počinje sa Zrće warm up partijima!

Subote uAquariusu sinonim su za vruću atmosferu, odličan provod i glazbu kakvu najčešće čujemo ljeti na najvećim svjetskim festivalima, pa tako i našem kutiću raja i pakla u svemiru - na Zrću. U subotu (10.05.) klub Aquarius ponosno predstavlja prvu večer zagrijavanja i upoznavanja s ovoljetnim "Feel Free Fest", "Beat The Heat", "Moonsplash" i ostalim programima i večerima na Zrću. Dobrodošli na ZRCE WARM UP!

Pogledaj i ovo showbuzz PRVA GODIŠNJICA TANZENA Tanzen slavi prvu godišnjicu uz futuristički zvuk Kompakta!

Zrće - za jedne "Sodoma i Gomora" te propast svijeta kakvog poznajemo u negativnom smislu, a za druge.. pa, isto to ali u pozitivnom smislu. Šalu na stranu; već cijela nogometna lopta sunčevog sustava ili vam Zemlja gotovo zna za Zrće koje mediji i turistički vodiči za mlade i one takvog razuzdanog i željne zabave duha nazivaju novom "starom Ibizom". Već to je dovoljno za spakirati kofere ili barem uzeti kremu za sunčanje, ručnik, nešto love i reći "hasta la vista baby" te upustiti se u avanturu koje pruža to mjesto, a koja se sigurno neće zaboraviti te će se prepričavati s koljena na koljeno (uz možda nužno cenzuriranje pojedinih dijelova, naravno).

Jarun opet gori: Dođite na treći Boudoir party u Aquariusu!

Pod okriljem Aquarius Saturdays programa ove subote nas očekuju noviteti svjetskih glazbenih top ljestvica na kojima stoje biseri glazbenih kraljeva koji će nas uživo častiti svojim izvedbama ljetos u klubu AQUARIUS ZRĆE, a neki od njih su: Hard Rock Sofa, Fedde Le Grand, Gregori Klosman, Benny Benassi, Axwell i mnogi drugi.

Tko nastupa? - Kratko i jasno, nastupaju DJ-i koji su svojim angažmanom i kvalitetom već zaslužili svoje "mjesto pod suncem", pa su tako već svirali na samom Zrću, a upravo tako će i ove godine, a oni su: Matroda, BumbleB, Mario Amarillo i Looka.

Prvo iznenađenje večeri (koje ćemo sad malo spoilati) je MC RASHEED čija karijera kao MC-a traje već gotovo deset godina u kojima je imao prilike raditi sa svim većim izvođačima UK Bass scene kao što su: MC Cole, Brookes Brothers, Zed Bias, B Traits, The Prototypes, Bad Company i LTJ Bukem. Nastupao je diljem Europe, a već dugi niz godina je i suorganizator brojnih klupskih večeri u Beogradu.

Drugo iznenađenje je vizualni spektakl... Ali ne vjerujte pisanoj riječi već pitajte one koji su to doživjeli i, još bolje, uvjerite se sami tko se još jednom vraća u klub Aquarius u Zagrebu... - "THE LIQUIDATOR" - multifunkcionalni LED osvijetljen robot od 3 metra visine s pištoljima na CO2 i mnoštvom iznenađenja. 100 MW laseri, CO2 pištolj i pirotehnika u hodu odnosno plesu jasno govore da je ovo live performance kojeg nitko neće zaboraviti, pravi tornado svježine na klupskoj sceni. - Show koji se NE PROPUŠTA!

Treće iznenađenje (koje ćemo također spoilati, ali ostaje i dalje "big deal") je što ćete u subotu moći osvojiti ulaznice za festivale na samom Zrću ovog ljeta. Sretno!!

Vrata kluba Aquarius na zagrebačkom Jarunu u subotu (10.05.2014.) otvaraju se u 23h i zabava u "Zrće" stilu traje po ljetnoj shemi - do samog jutra.

Ulaz: 30 kn

VIP rezervacije: 091 3640 241
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene