Ne propustite

Spektakularni show La Fiesta najavljuje ljetnu turneju 2015.

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glazbeno scenska atrakcija La Fiesta najavljuje ljetnu turneju po hrvatskoj obali!

Spektakularni show koji oduzima dah, La Fiesta, čine najuspješniji svjetski DJ-i, glazbenici i plesni umjetnici u glamuroznim kostimima, a u nadolazećim će ljetnim mjesecima Hrvatskoj predstaviti novi zanimljivi koncept zabave u najpopularnijim ljetnim party destinacijama.

Pogledaj i ovo showbuzz Idemo na ples BESPLATAN ULAZ STUDENTIMA Odlična zabava

Ljetna La Fiesta avantura uz vruća glazbena i plesna iznenađenja započinje velikim otvorenjem 13. lipnja u najpopularnijem dubrovačkom klubu Revelin. Ljeto 2015. u Revelinu La Fiesta će obilježiti svojom rezidencijom, a u vrhunskim performansima posjetitelji će uživati tijekom cijele ljetne sezone.

Novi koncept zabave koji spaja različite umjetnosti i vještine poput baleta, akrobatskog plesa i glazbe u jedno potpuno je očarao jedan od najpopularnijih klubova na Jadranu i 37. u svijetu po odabiru prestižnog časopisa DJ Mag, klub Noa na Zrću pa će tako La Fiesta i drugu godinu zaredom svake srijede ondje imati svoju rezidenciju. Ljetna pustolovina počinje 15. srpnja uz spektakularan La Fiesta party, DJ-a Juliana Jordana te rezidenta LaFieste Dj-a Alexandera Soma koji producira za svjetske DJ zvijezde Davida Guettu i Showteka. Svjetski poznati violinist Miguel Lara, akrobati koji nastupaju u umjetničkom spektaklu Cirque de sollei te 20 plesnih performera naastupima će upotpuniti prvu party avanturu na Zrću.

Poznate ljepotice najavile englesku DJ zvijezda Paula Oakenfolda

Ljetne rezidencije u prestižnim hrvatskim klubovima velika su uvertira za nadolazeći Split Beach Festival kada će na velikoj pozornici plaže Bačvice, 8. kolovoza LaFiesta pokazati svu svoju raskoš. U sklopu LaFiesta grand edition programa nastupit će Dimiri Vangelis & Wyman - popularni DJ duo iz Švedske koji trese glazbene ljestvice sa hitovima Payback i Another Love. Uz njih će nastupiti i glazbenici Alexander Som, House South Brothers, Nalaya Brown, Miguel Lara te više od 40 umjetnika iz cijelog svijeta.

Veliko uzbuđenje, osjećaji koji do sada niste imali prilike otkriti, strast koja prolazi vašim tijelom samo je dio višeosjetilnog iskustva koje u novoj ljetnoj sezoni pruža spektakularni show La Fiesta. Budite dio La Fiesta čarolije, koja će vas ostaviti bez daha! DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene