Povratak nakon 15 godine

'Sinovi ravnice' predstavljaju pjesmu 'Nesrećo'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon 15 godina povratak na scenu u velikom stilu​ najavljuju Sinovi ravnice!

Bend se na sceni pojavio početkom devedesetih s pjesmom „Dođi u Vinkovce“, a danas u potpunosti drugačiji, s osvježenom postavom unutar benda, puni pozitivne energije koju publika osjeti na njihovim nastupima, predstavljaju novu pjesmu „Nesrećo“.

Pogledaj i ovo showbuzz Udana žena i slavni pjevač Nemoralna ponuda: "Pa ja imam ženu i dvoje djece"

Jedan od najslušanijih hrvatskih autora - Boris Đurđević, zaslužan je za pjesmu „Nesrećo" koja je odmah nakon predstavljanja publici naišla na odlične kritike.

„To se, doduše, i moglo očekivati jer su dečki odlični“, prokomentirao je autor pjesme Boris Đurđević koji najavljuje novi smjer kojim kreće ovaj poznati band.

„Pokušat ćemo kroz Sinove ravnice popularizirati tamburu kroz neki novi stil, narodski rečeno 'malo više za raju“, nastavio je Boris kojeg sa Sinovima ravnice povezuje i neraskidiva vinkovačko-slavonska veza.

„Naša najpopularnija pjesma „Dođi u Vinkovce“ dio je albuma izdanog 1997.godine. Nakon nje nismo radili na autorskim pjesmama, a i nismo htjeli izdati ništa novo dok ne budemo sigurni u kvalitetu materijala. Uz Borisa Đurđevića kao glazbenog producenta, ovo je sigurno dobitna kombinacija, što će vjerujemo, prepoznati i slušatelji“, rekao je Igor Rojka, član benda.

Tijekom godina 'Sinovi ravnice' mijenjali su stil i način svirke, a kako to sve zvuči, pokazat će na novom albumu kojeg trenutno pripremaju. Ovaj sve traženiji bend pokušat će svojim novom glazbenom kombinacijom donijeti osvježenje na glazbenu scenu.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene