Treći put u Lijepoj našoj

Simple Minds uskoro u Hrvatskoj - opet!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Legendarni škotski sastav Simple Minds, treći put dolaze u Hrvatsku, i to 4. ožujka kada će u sklopu velike Greatest Hits turneje nastupiti u zagrebačkom Domu sportova.

Miljenici domaće publike i ovaj put će pokazati zbog čega ih se smatra jednim od najvažnijih otočkih pop rock bendova u povijesti koji je ostavio veliki trag na mnogim ovdašnjim izvođačima.

Pogledaj i ovo showbuzz Djevojke im dijelile ruže U Zagrebu su mladići za kojima luduje svijet! Ulovili smo njihove obožavateljice koje znaju sve o njima

Nakon što su spektakularno ispratili staru godinu u škotskom Stonehavenu gdje su na domaćem terenu pokazali zašto uživaju kultni status, Simple Minds za koji dan kreću na drugi dio Greatest Hits turneje, koji započinju u latvijskoj Rigi. Na glazbenom putu koji traje 6 tjedana prvo će se držati sjevernijih krajeva, te će nastupiti i u Finskoj, Norveškoj, Švedskoj, Danskoj, Njemačkoj, Poljskoj, da bi se spustili do Češke i Italije. U sklopu ovog dijela turneje nastupit će i u Zagrebu 4. ožujka, a potom i u makedonskom Skopju, te će to biti jedina dva nastupa u regiji.

 DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene