Ne propustite

Severina koncertom otvara košarkaški spektakl u Zadru

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najpopularnija regionalna pop zvijezda Severina održat će spektakularni koncert na otvaranju ovogodišnjeg Zadar Doğuş turnira.

Na jedinstvenom koncertu 23. rujna u dvorani Krešimira Ćosića, Severini će se pridružiti i najpopularniji grčki pjevač Antonis Remos. Vrhunska produkcija i najveći hitovi obje zvijezde garancija su nezaboravnog provoda na kojem se očekuju gosti iz cijele Europe, kao i sami sudionici turnira.

Pogledaj i ovo showbuzz Koncert za pamćenje Severina u seksi izdanju uz Remosa zapalila zadarsku košarkašku dvoranu

Severina Vučković vodeća je regionalna zvijezda, koja je objavila 9 studijskih albuma te ostvarila niz suradnji s različitim glazbenim umjetnicima: Arsenom i Matijom Dedićem, Gibonnijem, Nikšom Bratošom, Sarr e Romom, Željkom Bebekom, Draženom Žerićem, Mirom Buljanom i Đorđem Novkovićem. Olimp hrvatske glazbene scene osvaja 2002. turnejom Virujen u te, kojom definitivno potvrđuje status pop ikone. U iščekivanju najnovijeg albuma, publiku osvajaju singlovi poput pjesama Alcatraz, More tuge, Generale, Calimero te Uno momento, koja je, s 50 milijuna YouTube pregleda u manje od godinu dana, ušla u povijest kao najslušanija regionalna pjesma ikada. Osim na poslovnom, Severina je uspješna i ostvarena i na privatnom planu. Postala je majka malenog Aleksandra, koji je rođen 20.02.2012. godine u splitskom rodilištu.

Severina je dečku Igoru pripremila iznenađenje za njegov 28. rođendan koje ga je umalo rasplakalo.

Antonis Remos rođen je u Dusseldorfu u Njemačkoj, u kojem je živio do desete godine, kada se s obitelji vraća u domovinu, u grad Thessaloniki. Već u školskoj dobi dolazi u doticaj s glazbom te uz gitaru sklada neke od svojih prvih pjesama. Na Uskrs 1995. godine po prvi puta nastupa u Ateni i tada ostavlja neizbrisiv dojam. Ubrzo potpisuje ugovor sa Sony Music i tu započinje njegov nezaustavljivi put ka zvijezdama. U karijeri je do sada izdao devet studijskih i četiri live albuma.

Na ovogodišnjem Zadar Doğuş turniru nastupa finalist ovogodišnje završnice Eurolige, grčki Olympiakos, koji u Zadar dolazi po prvi puta, kao i njemački Bayern te beogradska Crvena zvezda. Pobjednik prošlogodišnjeg turnira Fenerbahçe, kao i turska Darüşşafaka te domaćin Zadar dobro su upoznati sa svim prednostima ovog vrhunski organiziranog turnira.

Turnir na kojem sudjeluje čak pet Euroligaša igra se uz izravne TV prijenose u Grčkoj, Turskoj, Njemačkoj te u zemljama regije. Iznimna zainteresiranost za turnir najavljuje dolazak velikog broja gostiju koji će, popunivši kapacitete u Zadru i okolici, itekako doprinjeti produženju turističke seozne. Uz brojne popratne aktivnosti tu su i Kids’ day, brojni players partiji ali i susreti gospodarskih delegacija iz zemalja sudionika turnira.

Ulaznice za koncert Severine i Remosa mogu se kupiti u pretprodaji putem službene stranice turnira www.s-event.hr i u sustavu Ticket shopa (www.ticketshop.hr) po cijeni od 70 kuna.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene