19.prosinca

Seve ususret koncerta u Varaždinu: 'Voljela bih da mi Saša piše pjesme'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Severina Vučković otkrila nam je u kratkom intervjuu što sve možemo očekivati od njezinog nastupa sa Sašom Matićem u varaždinskoj Areni.

1. Vaša zajednička suradnja sa Sašom Matićem u pjesmi 'More tuge' premašila je sva očekivanja. Da li ste se nadali tome?

Pogledaj i ovo showbuzz Zablistala Na ovo smo čekali cijele godine - Severina u seksi izdanju!

Vodila sam se emocijom i instinktom. Tako ne mogu pogriješiti, barem ne prema sebi jer možda se drugima ne svidi. Ali što se meni sviđa to je jedino važno jer kako da pjevam nešto što mi se ne sviđa. Tako biram pjesme ,pa na koju me stranu povuče... dal bi plesala, dal bi bila tužna... i onda snimim sve što mi je na prvu dobro. I važno mi je da poslije pjesmu dugo slušam da vidim jesam li se zeznula. Ako mi je dobra i nakon 4 mjeseca to je to. Saša mi je poslao pjesmu u prvom mjesecu, a objavili smo je tek u 10-om. Sviđa se ljudima. Kažu mi da je puštaju i u disco klubovima. To svakako nije sve od naše suradnje, voljela bi da mi Saša piše pjesme. Ustvari, već ih piše.

Domaće zvijezde pohrlile po Severininu knjigu 'Backstage' i DVD izdanje koncerta

2. Varaždin jedva čeka vaš dolazak u ovoj kombinaciji. Kako ste se odlučili na zajednički koncert i kako to da je baš prvi u Varaždinu?

Mislili smo da bi bilo super da napravimo par koncerata jer smo i dobri prijatelji i lijepo se družimo pa da uživamo i na koncertima i poslije. Varaždin se prvi ponudio i to je prvi u nizu. Nakon toga slijedi Karlovac 27.12. Nemamo ih više jer su moji termini bili popunjeni kao i njegovi. Ali nastavit ćemo iduće godine.

3. Što ste sve pripremili za koncert u varaždinskoj Areni i što publika može očekivati?

To će sigurno biti koncert sa lepezom emocija i sigurno najbolja zabava će biti 19.12.u varaždinskoj Areni.

4. Koliko će koncerti sa Sašom Matićem biti drugačiji od koncerata koje ste imali u sklopu turneje Dobrodošao u klub?

Ova turneja je stvarno bila posebna, iako mi je moj manager i prije pet godina, kada smo radili turneju Zdravo Marijo, rekao da ćemo ovo teško nadmašiti, a to mi je sada rekao i za ovu. Uvijek kada radite nešto onda radite najbolje i želite da to bude bolje od onog što ste već napravili. Turneja DUK je bio u svjetskoj klasi, od koreografije, scene, plesača, kostimografije. Cijela ekipa od 90 ljudi koja je radila sa vama, kada vas pita, 'kada ćemo opet?!, znači da ste uspjeli. Svi su unjeli svoje ideje, ljubav i ideje i to se osjetilo. Ovaj koncert sa Sašom Matićem, 19.12. će biti najbolja zabava u Hrvatskoj, spaja se njegova i moja energija, to je nešto novo i bit će poseban.

5. Koliko je zahtjevno spojiti majčinstvo i karijeru?

On je još mali. Mama samo kaže da ide raditi, nema sada tu neke velike priče oko toga. On kuži da je tu nešto drugim ljudima zanimljivo, ali ja sam samo njegova mama koja se igra sa njim na podu :).

6. Kakva vam je bila 2014. godina i što bi poželjeli svima u 2015.?

Bila mi je jako dobra godina i glazbeno i bila sam jako zadovoljna. A želim svima puno zdravlja, ljubavi, i da polude jer tko ne poludi taj nije normalan, haha.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene