Valentinovo 2014

Romantika uz Sandija Cenova i njegov novi singl 'Ne gledaj me tako'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Veliki miljenik žena, šarmantni Sandi Cenov odlučio je ovogodišnje Valentinovo i tjedan ljubavi obilježiti na poseban način.

Svoju vjernu publiku Sandi Cenov počastio je novim singlom 'Ne gledaj me tako'.

Pogledaj i ovo Sandi Cenov Prije 18 godina Sandi Cenov lijepu odvjetnicu pred oltar je odveo nakon samo tri mjeseca poznanstva, ona se pohvalila fotografijama s vjenčanja!

'Tjedan dana uživao sam sa svojom mezimicom'

Kako i sam Sandi kaže ljubav treba slaviti svaki dan, ne samo na službeni Dan ljubavi, zato vjeruje da će ova pjesma pronaći put do srca brojnih slušatelja i publike. Ovoga puta za glazbu i tekst pobrinuo se Sandi, dok je za aranžman zaslužan Nikša Bratoš.

Kako bi svoju pjesmu opisao Sandi?

'Pjesma govori o onome što svi uvijek pamtimo, o ljubavi na prvi pogled. Ovdje se radi o situaciji u kojoj te netko osvoji na prvu, gdje shvatiš da se ljubav rodila na prvi pogled, gdje je sve tako lijepo i savršeno. Razmišljao sam u kojem smjeru bi trebao ići moj novi singl, nakon vrlo uspješnog albuma 'To je to' i odabrali smo ovaj zvuk, zvuk čistog optimizma, jer ja sam takav. Nadam se i vjerujem da će se pjesma publici svidjeti. Uživajte u mojem novom singlu i slavite ljubav,' rekao je Sandi.

Poznavajući Sandija i ovaj novi singl, kao i svi do sada, dobit će svoj video spot. Kao što smo već spomenuli u tjednu smo ljubavi, a i ove godine Sandi se pobrinuo da na sam Dan zaljubljenih zapjeva sa svojom njavjernijom publikom.

Petak, 14.02. rezerviran je za Trogir, klub F1, gdje Sandi najavljuje koncert za pamćenje, a već u subotu 15.02. pjeva u Velikoj Mlaki u klubu Jameson.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene