Novi hit

NOVA PJESMA 'Anđeo i vrag' ponudili opravdanje za sve grijehe!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sam Sandi izuzetno je zadovoljan novim singlom na kojem su kaže dugo radili.

Vikend i ludi provodi od petka do nedjelje oduvijek svima stvaraju probleme. Imuni na nepodobštine nisu ni poznata lica, a jedan od njih odlučio je o tome javno progovoriti i ponuditi opravdanje.

Pogledaj i ovo Sandi Cenov Prije 18 godina Sandi Cenov lijepu odvjetnicu pred oltar je odveo nakon samo tri mjeseca poznanstva, ona se pohvalila fotografijama s vjenčanja!

Šarmantni romantičar, ljubitelj motora i miljenik žena Sandi Cenov otvoreno je u svom novom singlu 'Anđeo i vrag' u izdanju Hit Recordsa, progovorio o svojim vikend izletima.
Za glazbu i tekst novog singla koji od danas putuje radijskim eterom zaslužan je sam Sandi, dok aranžman i produkciju potpisuje Fedor Boić.

Sam Sandi izuzetno je zadovoljan novim singlom na kojem su kaže dugo radili, 'Pjesma je opravdanje samome sebi za sve nestašluke koje radimo onih kobnih noći s petka na nedjelju. Tako sam slušajući moje dobre prijatelje koji nemaju opravdanje, ja sam našao opravdanja, da je za sve kriva borba anđela i vraga u svakom od nas.'

'Nadam se da će ova pjesma mnogima poslužiti kao opravdanje za sve lude noći koje nas čekaju ovog ljeta.', zaključio je Sandi.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene