Snovi Luke Nižetića

'Rozga mijesi kruh, Severina iskače iz torte, a Franka nosi samo pareo!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Luka Nižetić otkrio je o kojim lijepim, poznatim damama rado maštari.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Severina Žena uz ženu Severina se obratila Elli Dvornik nakon njenog posljednjeg brakorazvodnog ročišta, evo što joj je poručila


Mladi zavodnik, Luka Nižetić tijekom ovog tjedna gostovao je na Narodnom radiju u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' gdje je i premijerno predstavio novi snigl 'U snovima'.

Upravo zbog naslova novog singla, Dalibor ga je tijekom emisije upitao o čemu on sanja. Luka je svojim odgovorom iznenadio, ali i nasmijao cijeli studio: 'San s Jelenom Rozgom je da zajedno mijesimo kruh i da ona sva bude uprljana s brašnom'. U snovima bi i s Vedranom Linardić otišao u saunu, a s Ivanom Roščić na neki rock koncert.

San s Frankom Batelić puno je konkretniji. 'Plaža s bijelim pijeskom, tirkizno more, a ona ima samo pareo i to dolje, a gore ništa', kaže Luka koji bi s Nikolinom Pišek piškio, s Leonom Paraminski otišao u Afriku dok bi Natali Dizdar odveo u japanski restoran na neku večeru. 'A onda bih je polizao od glave do pete, slikovito je objasnio pjevač.

San sa Severinom bio bi sladak. 'Volio bih da mi Severina iskoči iz torte, slasne i čokoladne, a onda je jedemo zajedno do jutra', priznao je Luka u radijskom eteru.

 

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene