Obljetnica otvorenja

Rođendansko slavlje zagrebačkog Groovea ne smijete propustiti

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nezaboravan provod i ugodna atmosfera na prvom su mjestu, a zavidan glazbeni program zaštitni znak, zbog kojeg Groove zaslužuje visoko mjesto na ljestvici najpoželjnijih zagrebačkih clubbing destinacija.

Zvijezda zagrebačke urbane scene, klub Groove, ovog vikenda pleše u slavljeničkom raspoloženju. Obljetnica otvorenja kluba prilika je za najbolji party u gradu, a slavljenička torta i piće dobrodošlice posebno će razveseliti brojne posjetitelje.

Pogledaj i ovo showbuzz Ne propustite Atraktivni karnevalski vikend u klubu Groove

Britanska DJ-ica Sam Divine oduševila Zagreb

Od otvorenja jesensko – zimske sezone, Groove je postao omiljen plesni podij na kojem su gostovali brojni DJ-i, a posljednje gostovanje engleske DJ zvijezde Sam Divine dugo će ostati u pamćenju.

Na slavljeničkom partiju, u subotu, 29. studenog, očekuje nas ABSOLUT party, a ljubitelje energične house i EDM glazbe zabavljat će rezident kluba Groove i jedan od najpoznatijih hrvatskih DJ-a Viktor Superfine.

Klub Groove nalazi se u samom centru grada, u Petrinjskoj ulici 4. Novo izadnje urbane zvijezde zagrebačkog noćnog života ostavit će bez teksta i one najzahtjevnije; bilo zbog pomno birane glazbe, moderno uređenog prostora ili pak brojnih dodatnih sadržaja i specijalnih efekata koji oduševljavaju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene