SVI U SPLIT

AKTIVNA HRVATSKA I ASJA Pozivaju na zajedničko vježbanje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

NATO trenerica Asja Petersen ovog vikenda vježba sa Splićanima u sklopu projekta Aktivna Hrvatska.

Asja Petersen, jedna od najboljih svjetskih trenerica pilatesa u subotu će sa Splićanima odraditi čuveni Fokus point trening. Projekt Aktivna Hrvatska i Asja u subotu, 18. lipnja u 18 sati pozivaju sve Splićane na zajedničko vježbanje na plaži hotela Radisson Blu.

Pogledaj i ovo Aktivna Hrvatska na otvorenom Sreća u doba korone je moguća: Muzej suvremene umjetnosti u Zagrebu i Aktivna Hrvatska pozivaju na radionicu

«Pridružite nam se na Fokus point treningu. Prekrasna lokacija na plaži hotela Radisson Blu najljepše je vježbalište, a sinergija mora, sunca i tjelovježbe dat će vam posebnu energiju. Ovim treningom uvidjet ćete efikasnost vježbanja, ali istovremeno ćemo posebnu pažnju posvetiti i zdravlju kralježnice!» - izjavila je Asja Petersen ususret dolasku u Split.

Trening koji će vježbati brojni Splićani, dobro je namučio vojnike NATO saveza, ali i proslavljenog Splićanina Gorana Ivaniševića, svjetske prvake u veslanju braću Sinković i mnoge druge. Asja je već tri desetljeća u zahtjevnom svijetu sporta, a podjednake uspjehe je ostvarivala u ritmici, aerobiku, fitnessu i pilatesu.

Projekt Aktivna Hrvatska održava se pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar – Kitarović. Na platou na plaži splitskog hotela Radisson Blu trening počinje u 18 sati u subotu 18. lipnja.

Nakon treninga svi vježbači dobit će poklon pakete partnera projekta. Generalni sponzor HEP darovat će majice, NIVEA paket za njegu tijela i ručnike za plažu, Jamnica bočicu Mg Mivele vode vašeg srca, OTP banka šilterice za sunce, znojnike za ruku daruje Osteo-Bi Flex®, Kotanyi začine i smoothie nakon treninga te magazine Men's Health te Lijepa&Aktivna.

Za vježbanje u Splitu možete se prijaviti putem službene web stranice projekta www.aktivnahrvatska.hr na kojoj možete zatražiti i besplatne savjete stručnjaka uključenih u projekt.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene