NAVIJAČI, SVIĐA LI VAM SE?

NABRIJANI BITORAJAC Sada ili nikada - idemo do kraja!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Uoči sutrašnje utakmice s Češkom Rene Bitorajac predstavio novu pjesmu 'Sada ili nikada'.

Uoči sutrašnje utakmice Hrvatske i Češke, svi navijači su ujedinjeni, a gdje god se nalazili sutra, navijajte za naše Vatrene!

Jedna od najvažnijih motivacijskih stvari tijekom nogometnog prvenstva zasigurno su i navijačke pjesme, a pred nama je sutra još jedna važna utakmica – Hrvatska igra s Češkom!

Kako bi dao podršku našim Vatrenima, Rene Bitorajac snimio je novu navijačku pjesmu „Sada ili nikada“ koju pjeva s Matkom Čovićem. Nabijena emocijama i otpjevana iz srca, pjesma „Sada ili nikada“ dočarava što je to toliko zarazno kada se tisuće ljudi stapa u jedno i dijeli istu emociju.

Pogledaj i ovo Rene Bitorajac (Foto: Dnevnik.hr) Za pamćenje! Rene Bitorajac prisjetio se gdje je bio prije točno 18 godina: "Tulumi, kokteli i lijepe uspomene"



Tekst i glazbu je napisao Rene Bitorajac, a aranžman potpisuje Marko Gaćina.

Vjerni navijač koji Vatrene uvijek prati s tribina je i Rene koji je i ovog puta potegnuo do Francuske gdje će uživo bodriti naše momke koji će se, kao i uvijek do sada, boriti do kraja!

"Iako redovito i vjerno pratim našu repku i navijam s tribina, ove sam godine dobio inspiraciju i otišao korak dalje i snimio navijačku pjesmu. U nadi da će se jednom prolomiti stadionom "i ajmo sada ili nikada", sa svom svojom ekipom želim našoj repki da u Francuskoj dogura do kraja!" – rekao je Rene.

Poslušajte pjesmu, naučite riječi i neka se tribine sutra tresu!
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene