Urban Wednesday

Remi iz Elementala oduševila prepuni Green Gold Club

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svaka srijeda u Green Gold Clubu iznova oduševljava brojem ljudi koji dolaze, na sad već dobro uhodanu večer 'Urban Wednesday', te su tako i ovaj put u velikom broju posjetitelji dokazali koliko su željni dobre zabave i još bolje glazbe.

Baš kao i dosad, ova srijeda donijela je odličan glazbeni program koji iz tjedna u tjedan u klubu okuplja najkvalitetnija imena urbane glazbene scene.

Pogledaj i ovo showbuzz Potvrdio status Nikola Marjanović nastupio na Urban Wednesday u Green Gold Clubu

>> Remi otkriva kakav frajer moraš biti da je ZAVEDEŠ!

Remi iz Elementala oduševila je prepuni Green Gold Club svoji live actom, te MC performanceom. Svojim prepoznatljivim zvukom i beskompromisnim tekstovima ponovno je pokazala kako joj itekako pripada titula jednog od najboljih ženskih hip hop vokala u Hrvatskoj.

Da atmosfera bude još bolja, pobrinula se ekipa iz plesne skupine Atomic Dance Factory, te plesačice iz 1st Entertainment, koje su svojim izazovnim koreografijama mamile uzdahe muške publike. Resident DJ Emilio Dalbello i ovoga puta je bio zaslužan za pomno odabrane najveće urbane klasike.

Ovako odličan Urban Wednesday najavljuje nam samo još bolju slijedeću srijedu sa jednako kvalitetnim programom i novim izvođačima!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene