Zapjevala Slovencima

Raspjevana Danijela Martinović najavila Božić!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Splitska glazbenica Danijela Martinović na najljepši je mogući način najavila Božićne blagdane.

Ispred više od pet tisuća raspjevanih Slovenaca, upalila je Božićnu bajku u gradu Velenju. Iako su zimski uvjeti jedva dopuštali tehničke mogućnosti za koncert, Danijela Martinović nije htjela odustati, te je dobro zagrijala atmosferu pa je predbožićna glazbena bajka potrajala do dugo u hladnu zimsku noć, na radost mnogobrojnih posjetitelja.

Pogledaj i ovo Marko i Branka Grubnić uputili čestitke Blagdanska raskoš i obitelj na okupu: Poznati Hrvati pokazali kako slave Uskrs, evo tko se posebno potrudio oko dekoracije!

Danijela Martinović poručuje 'Pokreni se!'

'Vrijeme Božićnih blagdana koje je pred nama u meni uvijek budi najljepše osjećaje. Osjeti se pozitivna energija među ljudima, barem u ovo doba godine nekako svi postajemo bliži jedni drugima, osjećaniji i puni dobrih emocija. Čast mi je da sam imala priliku označiti početak slavljeničkog mjeseca u Velenju!', izjavila je oduševljena Danijela te dodala: 'Moram priznati da se u životu nikad nisam smrzla kao tu večer, no kad sam čula kako više od pet tisuća ljudi u glas sa mnom pjeva sve pjesme zaboravila sam na hladnoću te smo zajedno imali nezaboravno druženje!'

Najnoviji hitovi Cappuccino, Raspašoj i Brodolom odlično su bili prihvaćeni, a Danijela posljednjih dana u studiju priprema novi singl koji bi trebao biti objavljen u idućim tjednima.

'Posljednjih smo dana u studiju gdje snimamo novu pjesmu koja bi uskoro trebala biti objavljena. Brzog je, zaraznog ritma i nadam se da će Vam se svidjeti!', poručuje Danijela.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene