TRENING DHARMA YOGE

Projekt Aktivna Hrvatska i Sandra Pintarić pozivaju na zajedničko vježbanje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Projekt Aktivna Hrvatska nastavlja se u Petrčanima 23. srpnja u 19 sati u sklopu Europskog Tjedna sporta.

Nacionalni projekt Aktivna Hrvatska nastavlja se u Petrčanima kod Zadra. Sandra Petra Pintarić, jedna od najpoznatijih hrvatskih učiteljica yoge, priključit će se projektu. Na terasi prekrasnog Falkensteiner hotela&spa Iadera u Petrčanima u subotu, 23. srpnja u 19 sati održat će se trening Dharma yoge.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Svi su je zaustavljali Bivša predsjednica slobodnu subotu nije propustila provesti na špici, a radila je nešto u čemu najviše uživa!

»Trening koji ćemo imati u Petrčanima obuhvatit će tehnike disanja, vježbanja položaja, zagrijavanje i tradicionalne yoga položaje. Rezultat ovakvog treninga je duboka, iscjeljujuća relaksacija!» - otkriva kaže Sandra i dodaje: «Ovaj trening namijenjen je svim dobnim skupinama, a svakome će se prilagoditi ovisno o razini forme. Pozivam sve da nam se pridruže na Sunset yogi, čarobno okruženje Iadere zasigurno će treningu dati posebnu čar!»

Sandra Petra Pintarić učiteljica je yoge s više od 23 godine iskustva, a redovno se educira kod najvećih duhovnih stručnjaka današnjice. U Zagrebu je osnovala i Divya yogu, edukativni centar u kojem podučava o važnostima, prednostima i tehnikama ove drevne vještine. Sandra će u Petrčanima demonstrirati i Dharma Yogu, tradicionalan stil yoge u kojem se najbolje snalazi.

''Yoga je omjer aktivnosti, i opuštanja. Tako se uz jačanje mišića, yogom radi i na poboljšanju metaboličkog procesa, a tehnikama disanja radi se fizička i mentalna higijena, i dobiva se potpuno zdrava i aktivna osoba. Pošto je to jedan od glavnih ciljeva Aktivne Hrvatske, uključila sam se u projekt kako bih pomogla stvaranju zdrave i sretne Hrvatske.''

Ususret treningu, partner projekta Biotrening u 17 sati predstavit će edukativno – zdravstveni program ICE namijenjen poslovnim ljudima i meadžerima. Projekt Aktivna Hrvatska održava se pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar – Kitarović, a u suradnji s Kineziološkim fakultetom iz Zagreba i Definicijom Hrane te pod generalnim pokroviteljstvom HEP-a.

Partner projekta je OTP banka čije je sjedište u Zadru posebno se vesele treningu Aktivne Hrvatske u Petrčanima. „Mi u OTP banci dugi niz godina našim programom Zeleno svjetlo za zdravlje ulažemo u razne projekte zdravstvene preventive, dijagnostike, kao i promicanja zdravog načina života. Svjesni smo važnosti poticanja naših zaposlenika na zdrav način života i usvajanje dobrih navika. Yoga je osim dobre tjelesne rekreacije i dobra terapija protiv stresa kojemu smo izloženi. Drago nam je što partnerstvom u Aktivnoj Hrvatskoj možemo našim zaposlenicima, ali i našim klijentima sa zadarskog područja omogućiti upoznavanje s novim tehnikama relaksacije i vježbanja. Doći ćemo u velikom broju i uživat ćemo u vježbanju,“ - izjavila je Ivana Lončar Mašina, direktorica marketinga i korporativnih komunikacija OTP banke.

Nakon treninga svi vježbači dobit će poklon pakete partnera projekta. Generalni sponzor projekta HEP darovat će majice, NIVEA paket za njegu tijela i ručnike za plažu, Jamnica bočicu Mg Mivele vode vašeg srca, OTP banka šilterice za sunce, znojnike za ruku daruje Osteo-Bi Flex®, Kotanyi začine i smoothie nakon treninga te magazine Men's Health te Lijepa&Aktivna.

Iduća postaja Aktivne Hrvatske je Zagreb u kojem će se trening održati u subotu, 10.rujna u 16 sati na Trgu dr. Franje Tuđmana u sklopu Europskog Tjedna sporta. Prijavite se za vježbanje na www.aktivnahrvatska.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene