443646
443646
443646
443646
443646

Projekt Aktivna Hrvatska i Sandra Pintarić pozivaju na zajedničko vježbanje

  • , 18.07.2016., 10:03
  • Autor:
  • komentara

Projekt Aktivna Hrvatska nastavlja se u Petrčanima 23. srpnja u 19 sati u sklopu Europskog Tjedna sporta.

 
 
 
 
Aktivna Hrvatska (Foto: PR)
Aktivna Hrvatska (Foto: PR)

Nacionalni projekt Aktivna Hrvatska nastavlja se u Petrčanima kod Zadra. Sandra Petra Pintarić, jedna od najpoznatijih hrvatskih učiteljica yoge, priključit će se projektu. Na terasi prekrasnog Falkensteiner hotela&spa Iadera u Petrčanima u subotu, 23. srpnja u 19 sati održat će se trening Dharma yoge.

Aktivna Hrvatska (Foto: PR)

»Trening koji ćemo imati u Petrčanima obuhvatit će tehnike disanja, vježbanja položaja, zagrijavanje i tradicionalne yoga položaje. Rezultat ovakvog treninga je duboka, iscjeljujuća relaksacija!» - otkriva kaže Sandra i dodaje: «Ovaj trening namijenjen je svim dobnim skupinama, a svakome će se prilagoditi ovisno o razini forme. Pozivam sve da nam se pridruže na Sunset yogi, čarobno okruženje Iadere zasigurno će treningu dati posebnu čar!»

Aktivna Hrvatska (Foto: PR)

Sandra Petra Pintarić učiteljica je yoge s više od 23 godine iskustva, a redovno se educira kod najvećih duhovnih stručnjaka današnjice. U Zagrebu je osnovala i Divya yogu, edukativni centar u kojem podučava o važnostima, prednostima i tehnikama ove drevne vještine. Sandra će u Petrčanima demonstrirati i Dharma Yogu, tradicionalan stil yoge u kojem se najbolje snalazi.

Aktivna Hrvatska (Foto: PR)

''Yoga je omjer aktivnosti, i opuštanja. Tako se uz jačanje mišića, yogom radi i na poboljšanju metaboličkog procesa, a tehnikama disanja radi se fizička i mentalna higijena, i dobiva se potpuno zdrava i aktivna osoba. Pošto je to jedan od glavnih ciljeva Aktivne Hrvatske, uključila sam se u projekt kako bih pomogla stvaranju zdrave i sretne Hrvatske.''

Ususret treningu, partner projekta Biotrening u 17 sati predstavit će edukativno – zdravstveni program ICE namijenjen poslovnim ljudima i meadžerima. Projekt Aktivna Hrvatska održava se pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar – Kitarović, a u suradnji s Kineziološkim fakultetom iz Zagreba i Definicijom Hrane te pod generalnim pokroviteljstvom HEP-a.

Partner projekta je OTP banka čije je sjedište u Zadru posebno se vesele treningu Aktivne Hrvatske u Petrčanima. „Mi u OTP banci dugi niz godina našim programom Zeleno svjetlo za zdravlje ulažemo u razne projekte zdravstvene preventive, dijagnostike, kao i promicanja zdravog načina života. Svjesni smo važnosti poticanja naših zaposlenika na zdrav način života i usvajanje dobrih navika. Yoga je osim dobre tjelesne rekreacije i dobra terapija protiv stresa kojemu smo izloženi. Drago nam je što partnerstvom u Aktivnoj Hrvatskoj možemo našim zaposlenicima, ali i našim klijentima sa zadarskog područja omogućiti upoznavanje s novim tehnikama relaksacije i vježbanja. Doći ćemo u velikom broju i uživat ćemo u vježbanju,“ - izjavila je Ivana Lončar Mašina, direktorica marketinga i korporativnih komunikacija OTP banke.

Aktivna Hrvatska (Foto: PR)

Nakon treninga svi vježbači dobit će poklon pakete partnera projekta. Generalni sponzor projekta HEP darovat će majice, NIVEA paket za njegu tijela i ručnike za plažu, Jamnica bočicu Mg Mivele vode vašeg srca, OTP banka šilterice za sunce, znojnike za ruku daruje Osteo-Bi Flex®, Kotanyi začine i smoothie nakon treninga te magazine Men's Health te Lijepa&Aktivna.

Iduća postaja Aktivne Hrvatske je Zagreb u kojem će se trening održati u subotu, 10.rujna u 16 sati na Trgu dr. Franje Tuđmana u sklopu Europskog Tjedna sporta. Prijavite se za vježbanje na www.aktivnahrvatska.hr.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se