Dođite!

Primošten za Slavoniju!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon masovnog prikupljanja humanitarne pomoći za vodom stradala područja u Slavoniji, Primoštenci ne staju.

Početkom tjedna vatrogasni dom DVD-a Primošten bio je mjesto prave vreve ljudi dobre volje. Doslovno svake minute netko je ulazio sa svojim skromnim prilogom. U samo 48 sati spremno je bilo 3 vozila koja su u noći na srijedu krenuli prema Cerni kako bi direktno dostavili odjeću, hranu, lijekove i higijenske stvari tamo gdje je potrebno. Ekipa koja je iz Primoštena otišla gore obišla je poplavljena područja te ponudila i fizičku pomoć.

Kao vrhunac svega, u petak na plaži Mala Raduča cijeli Primošten disati će za Slavoniju. "Primošten za Slavoniju", simbolični je naziv velikog humanitarnog spektakla koji se sprema za petak s početkom u 16 sati.

Pogledaj i ovo Lorena Bućan i Đani Stipaničev za djecu Doma Maestral Splitska humanitarna glazbena priča: Zbog čega su naši glazbenici uvijek prvi kada treba pomoći?

U igrama protiv poplava suprostaviti će se biciklistički klub, dječji vrtići Bosiljak i Brat Sunce u disciplinama kao što su biciklistička alka, gađanje iz praćke, kamena sa ramena, potezanje užadi i gađanje tegli krpenim loptama. Što se pak tiče glazbenog djela, mikrofona će se prihvatiti mnoge grupe i klape kao što su: klapa Dalmatinke, klapa Primošten, klapa Mirakul, Udruga građana Krč, bendovi Fenix, Lent, Kost i koža, Mediteran, Show legende, Bracera i Old School. Program će svojom točkom u 16 sati otvoriti Puhački orkestar Primošten.

Osim pjesme i igara, prodavati će se hrana, kolači i piće po simboličnim cijenama te će biti donacijski kutak za odjeću i namirnice koje već u nedjelju idu za Slavoniju. Odazovite se u što većem broju, sat ili dva vam ništa ne znači, Slavoniji su sekunde bitne.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene