Naša pjesma

VIDEO Premijerno poslušajte novi hit Sandija Cenova!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sandi Cenov svojim je obožavateljima priredio novu glazbenu poslasticu

Sandi Cenov nedavno je svoju brojnu publiku počastio novom glazbenom poslasticom 'Naša pjesma'. Da je i ovoga puta riječ o nečemu posebnom, otkrili smo odmah, jer se uz Sandija u pjesmi našao poseban gost sa Jamajke, Sandijev prijatelj Lloyd.

Pogledaj i ovo Sandi Cenov Prije 18 godina Sandi Cenov lijepu odvjetnicu pred oltar je odveo nakon samo tri mjeseca poznanstva, ona se pohvalila fotografijama s vjenčanja!

Nakon što je pjesma krenula u osvajanje radijskog etera i publike, Sandi se sa ekipom bacio na snimanje istoimenog spota pod redateljskom palicom Hrvoja Serdara, kojeg danas možete premijerno pogledati. Snimalo se na prekrasnom Lošinju, a uz Sandija i Lloyda, pojavljuje se i lijepe žene.

Sandi Cenov poslao svoju novu pjesmu prijatelju Dariju Srni prije nego je otišao u Brazil

Sandi u 'Našoj pjesmi' potpisuje tekst, dok je za glazbu, aranžman i produkciju zaslužan Ante Pecotić, s kojim je Sandi surađivao na nekim prethodnim pjesmama.

'Dugo vremena smišljam pjesmu koja nije ljubavne tematike, puno nastupam po klubovima, stoga sam imao želju napraviti jednu pravu party pjesmu. Pjesmu koja odiše čistom pozitivom, a nosi poruku da i u ova vremena trebamo svi biti dobre volje i sretni, jer ipak imamo najljepše žene, najljepšu obalu na svijetu i more. Ovo je jedna vesela pjesma, koja ljude poziva na party i još bolju zabavu', rekao je Sandi Cenov uoči današnje radijske promocije novog singla.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene