u tamburaškoj verziji

Neda Ukraden: Neću prežaliti

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Neda Ukraden na portalu Dnevnik.hr predstavlja novi singl 'Neću prežaliti'!

Danas točno u podne portal Dnevnik.hr ekskluzivno je predstavio novi singl Nede Ukraden - 'Neću prežaliti'.

Posebnost novog singla krije se u tome što je Neda ovoga puta svojoj brojnoj publici odlučila predstaviti pjesmu u tamburaškoj verziji!

Sa svojim dugogodišnjim suradnicima Dušanom Bačićem koji potpisuje glazbu i tekst, te Bojanom Dragojevićem koji je zaslužan za aranžman, Neda se odlučila za malu promjenu.

Pogledaj i ovo Neda Ukraden ''Moja snaga!'' Neda Ukraden ponosno je pozirala s kćeri jedinicom i zetom, pratitelji su iznenađeni koliko kćerka liči na pjevačicu

˝Pjesma ima lijep tekst i melodiju koja malo podsjeća na moje stare hitove, ali u modernijim aranžmanima. Ovo je mali zimski predah od brzih ritmova, ali i pjesma koja će dotaknuti srca mnogih mojih obožavatelja, posebno ženske publike. Ovim singlom najavljujem početak rada na novome albumu i novim pjesmama u kojima ćete uživati ovog ljeta!˝, rekla je Neda povodom promocije novog singla

Što je o pjesmi rekao dugogodišnji Nedin suradnik Dušan Bačić?

˝Drago mi je da je Neda ovog puta odlučila otpjevati moju jednu sporiju pjesmu, drugačiju od onih koje smo do sada radili. Sviđa mi se što ponovno imamo prizvuk starijih Nedinih pjesama, s modernijim aranžmanima. Ovoga puta Nedu sam kroz pjesmu zamislio u ulozi žene koja pati, a ne kao u ostalim pjesmama, u ulozi one koja pobjeđuje i slavi˝, izjavio je Bačić.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene