Nezaboravan provod

Predpartiji najavili rekordni Fresh Island Festival

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sve je spremno za početak najboljeg festivala u Hrvatskoj. Tisuće mladih ispunilo je ulice, plaže i brodove u Novalji gdje će se od 11. do 13. srpnja održati Fresh Island Festival.

Veselo društvo dolazi iz cijelog svijeta, a prvi su dojmovi uzbuđenje i oduševljenje dolaskom u Hrvatsku. Festival Fresh Island, koji već šestu godinu zaredom na Pagu okuplja neke od najvećih svjetskih zvijezda hip-hop i RNB-a, održat će se na plaži Zrće od 11. do 13. srpnja. Djelić lude atmosfere koja nas očekuje najavili su predpartiji koji su privukli više od deset tisuća posjetitelja.

Pogledaj i ovo PR NOVA IMENA FRESH ISLAND FESTIVALA Bivši dečko Kylie Jenner i hit maker Tyga dolazi na Fresh Island Festival

Program festivala počeo je već u subotu Welcome Partyjem na kojem su DJ Abuze, DJ Indy i Bizzo Bodega zagrijali atmosferu trenutno najvećim svjetskim hitovima. Nezaboravan provod nastavio se i u nedjelju, Crew Love! partijem na kojem su nastupile zvijezde u usponu Gold Teeth, Rilla, Faded i Cheese on Bread.

Organizatori su za sve ljubitelje urbane glazbe u nedjelju pripremili i pravu filmsku poslasticu, premijernu projekciju filma o Tupacu Shakuru – All Eyez on Me. Bogati program nastavio se i u ponedjeljak partijem Zero Day, dok novi posjetitelji festivala pristižu u tisućama sa svih krajeva svijeta.

Na plaži Zrće upravo se gradi i posebno dizajnirana pozornica tik uz more na kojoj će posljednjeg dana festivala nastupiti legendarni Sean Paul i dvojac Rae Sremmurd. Tijekom triju festivalskih dana na Zrću će nastupiti i brojne druge svjetske zvijezde među kojima su French Montana, DJ Jazzy Jeff, Young Thug i Tim Westwood, dok će program voditi britanska voditeljica Maya Jama.

Zvjezdani line-up i spektakularna produkcija koja ostavlja bez daha ponovno će pokazati zašto je Fresh Island i ovog ljeta nezaobilazna svjetska party-destinacija. Ulaznice za Fresh Island Festival mogu se kupiti u sustavu Eventim, kao i na izdvojenim INA-inim benzinskim postajama po cijeni od 450 kuna za trodnevnu festivalsku ulaznicu i one uključuju događaj Big Beach.

Cijena samo jednodnevne ulaznice za Big Beach Takeover iznosi 300 kn, a cijena jednodnevne ulaznice za VIP Big Beach Takeover 659kn.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene