Ne propustite

Kaj su jeli naši stari 2014. uz nastupe Nene Belana, Ivana Zaka i Colonie!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U vikendu pred nama Vrbovcem će se širiti opojni mirisi proteklih vremena jer sve je spremno za ovogodišnje izdanje turističko-kulinarske manifestacije 'Kaj su jeli naši stari'!

Do Vrbovca osim osobnim automobilima, autobusima ili možda biciklima možete i HŽ-om. Naime u subotu 30.08.2014. izletnički vlak 'Potepuh' vozit će Vrbovca. Vlak polazi sa Glavnog kolodvora Zagreb u 9:50, u Maksimiru je u 9:55, u Dugom Selu u 10:15 i u Vrbovec dolazi u 10:26 gdje će vas pričekati prijevoz do centra Vrbovca. Povratak prema Zagrebu je u 21:24 sati.

Pogledaj i ovo Ivana Lovrić - 1 ''ne mogu vjerovati'' Pjevačica grupe Colonia u šestom mjesecu trudnoće udala se u sportskoj vjenčanici: ''Još 3 mjeseca i postat ću majka''

Ovako se Jelena Rozga priprema za ovogodišnji Rujanfest

'Kaj su jeli naši stari' atraktivna je smotra kulinarskih umijeća ljudi vrbovečkog kraja te najpoznatija turističko-kulinarska priredba i degustacijsko-prodajna izložba koja svake godine privlači sve više posjetitelja. Pored hrane u Vrbovcu se prezentiraju i starinski običaji, a posjetitelje se uključuje u brojne radionice kako bi naučili neke tradicijske vještine. Sve navedeno prati bogat kulturno-umjetnički i sportski program, a u večernjim satima posjetitelji mogu uživati u koncertima poznatih glazbenika.

Tako u petak 29.08. možete uživati u koncertu karizmatičnog splitskog glazbenika sa riječkom adresom Nene Belana. Njegovi hitovi 'Rijeka snova', 'Dotakni me usnama', 'Oceani ljubavi', 'Ponoćna zvona' u live ili akustičnoj izvedbi nikoga ne ostavljaju ravnodušnim te su glazbeni doživljaj koji ne smijete propustiti.

U subotu 30.08. zabavljati će vas jedna od najpopularnijih grupa Colonia! Energičan nastup, odlične pjesme, uvijek dobro raspoložena Indira sa dečkima Kamenim i Borisom Đurđevićem jamče i više nego odličan provod.

Nedjelja 31.08. rezervirana je pak za nastup Ivana Zaka! Poznati mladi glazbenik, sve prisutne bez sumnje rasplesati će i raspjevati uz svoje najveće hitove, ‘Naučila si me’, ‘Bolja od najbolje’,'Dečko

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene