Leo ima novi hit

Poslušajte kako zvuči 'Još te sanjam' - Večeras u Green Goldu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Leo će večeras po prvi put otpjevati svoj novi singl!

Aktualni  Leov singl 'Još te sanjam' iz dana u dan bilježi sve veći uspjeh kako u radijskom eteru, tako i kod publike.

Pogledaj i ovo In Magazin: Amir Kazić Leo - 4 otkrivamo male tajne! Znate li koju je Leovu pjesmu trebala otpjevati Seve, ali i koji se poznati glas krije u njezinom velikom hitu?

Kao i do sada, Leo je okupio provjerenu autorsku ekipu oko singla - tako je Faruk Buljubašić Fayo napisao tekst, Leo glazbu, a aranžman Igor Ivanović. Da je riječ o još jednoj uspješnoj pjesmi dokazuje i činjenica da je Leo s ovom pjesmom tjednima na radijskim top listama, a komentari su i više nego odlični.

Koga to Leo još uvijek sanja?

U sklopu same promocije pjesme, Leo će po prvi puta uživo otpjevati novi singl večeras u Green Gold Clubu na Izboru Kraljice Hrvatske za Kraljicu svijeta 2014.

Nakon Izbora Kraljice Hrvatske, slijedi mali odmor, te za tjedan dana 19.svibnja, Lea očekuje nastup na večeri mode i ljepote Zagrebinstyleu.

'Drago mi je da je pjesma pronašla put do moje publike i da su komentari na pjesmu pozitivni. Upravo završavam dogovore oko snimanja video spota za aktualni singl, o čemu ću brojnu publiku na vrijeme obavijestiti o detaljima. Promovirajući singl ovih dana malo sam obišao regiju, radio postaje i televizije, gostovao u nekim emisijama, družio se sa fanovima', rekao je Leo.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene