U srpnju

Poslastica za svjetsku party elitu: Festival Ultra Europe stiže na Hvar!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Odgovor na najčešće postavljano pitanje ovih tjedana glasi – Hvar.

Ekskluzivna završnica festivala Ultra Europe, tulum Ultra Beach, održat će se 15. srpnja u jednom od najljepših gradova na našoj obali, Hvaru.

Pogledaj i ovo PR ULTRA NADMAŠILA SVA OČEKIVANJA ULTRA Europe i ove godine oduševio brojne posjetitelje

VIP ulaznice za Ultra Europe od danas u prodaji

Ograničen broj ulaznica po cijeni od 760 kuna mogu se kupiti već danas na službenoj internetskoj stranici.

Značajan utjecaj festivala Ultra Europe za promociju Splita, Hvara, ali i cijele Hrvatske kao vrhunske turističke destinacije potvrdio je i ministar turizma Darko Lorencin.

'Osim po suncu i moru, Hrvatska je svake godine sve poznatija i kao privlačno odredište za održavanje priznatih svjetskih glazbenih festivala. Manifestacije poput ove stvaraju dodatnu vrijednost turističkoj ponudi Hrvatske, a svrstavanje naše zemlje na kartu svjetskih festivalskih destinacija svakako predstavlja značajnu prednost u turističkoj promociji i u svjetskim okvirima. Ministarstvo turizma podržava sva događanja koja svojom inovativnošću doprinose razvoju hrvatskog turizma i njegove konkurentnosti, pa ćemo sukladno tome podržati rast, razvoj i poslovni uspjeh i ovog projekta', rekao je Lorencin.

'Vjerujem kako će posjetitelji događanja Ultra Beach biti oduševljeni svime – od impresivnije produkcije koju pripremamo, izvođača koji će nastupiti, a čija ćemo imena objaviti uskoro, posebnih događanja i sadržaja pa sve do otoka Hvara koji je prošle godine dokazao da zaista zaslužuje stajati uz bok Miamiju i sličnim ekskluzivnim svjetskim turističkim odredištima', rekao je Joe Bašić, direktor tvrtke suorganizatorice festivala.

Podsjetio je i kako je novost ovogodišnjeg izdanja festivala Ultra Europe dodatni festivalski dan u Splitu pa glavni dio festivala traje tri dana, točnije od 11. do 13. srpnja, a Ultra Beach će se održati s jednim danom razmaka, 15. srpnja.

Ulaznice za ekskluzivni tulum koštaju 760 kuna, a Regular General Admission ulaznice 985 kuna. Dnevne VIP ulaznice za dio festivala u Splitu mogu se nabaviti po cijeni od 760 kuna.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene