Poreč Rise Up 2014

FOTO Ne propustite zvijezdani vikend u Poreču!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Odbrojavanje do otvaranja ljetne sozone uz zvjezdani vikend u Poreču je počelo.

Ovog vikenda od 6. do 8. lipnja održava se najzanimljiviji glazbeni događaj Poreč Rise Up 2014.! Svjetske glazbene zvijezde istarski će grad pretvoriti u regionalno središte zabave jer ovogodišnji Poreč Rise Up, osim glazbenog sadržaja, pripremio nam je sportski popratni sadržaj, ali i pravu gastronomsku poslasticu, uz spektakularni vatromet.

Ona oduzima dah svojim hitovima!

Trodnevni glazbeni događaj ugostit će brojne svjetske zvijezde koje predvodi sjajni američki RNB glazbenik Shaggy, nakon kojeg će nastupiti Jidax i Tara McDonald te Kiril Djaikovski, međunarodno priznati makedonski glazbenik i skladatelj. Nastupit će i DJ dvojac Sunnery James i Ryan Marciano te rumunjska pop zvijezda Inna koja oduzima dah svojim hitovima, a ovog će ljeta doživljaj upotpuniti ponajbolji svjetski party plesne skupine La Fiesta.

Uz izbor vrhunske istarske gastronomije tu je i mala poslastica, veliki kolač Rise Up i pizza od 25 metara dužine. Upravo će prodaja ovih proizvoda biti namijenjena žrtvama poplavom pogođenih područja u Slavoniji.

Sportski dio upriličit će se u uvali Peškera gdje će se prikazati i demonstrirati sportovi na vodi grada Poreča, jedrenje, veslanje i na kraju festival skijanja na vodi, te iznenađenje - prezentacija Flayborda.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene