443635
443635
443635
443635
443635

Porcijunkulovo 2016. nudi najbolji provod do sada

  • , 18.07.2016., 09:38
  • Autor:
  • komentara

Vrhunski izvođači, bogat i raznovrstan program jamče da će ovogodišnje Porcijunkulovo bit najbolje dosad.

 
 
 
 
Porcijunkulovo (Foto: PR)
Porcijunkulovo (Foto: PR)

Vrhunski izvođači, bogat i raznovrstan program jamče da će ovogodišnje Porcijunkulovo bit najbolje dosad.

Poznata manifestacija će trajati šest dana, od 29. srpnja do 3. kolovoza 2016. godine, a koncerti koji će se održati na glavnoj pozornici na Trgu Republike nude poznata imena, renomirane estradne izvođače: Parni Valjak, Jelenu Rozgu, klapu Kambi, Mladena Grdovića, Bajagu i klapu Kampanel.
Ove je godine interes za sudjelovanje na Porcijunkulovu izuzetan, te su mjesec dana ranije imali prijavljenih 250 izlagača, a razvili su i posebne mobilne aplikacije pomoću kojih će posjetitelji moći vidjeti što se u pojedinom trenutku na nekoj od pozornica događa.

Porcijunkulovo (Foto: PR)

Ni ove godine neće nedostajati radionica starih zanata, prezentacije streličarstva, oldtimer susreta i još mnogo toga. Posebna se pažnja posvećuje najmlađima, te će se tako održavati kreativne radionice za djecu vezane uz mnoge prigodne teme.

Prošle se godine Porcijunkulovo moglo pohvaliti s preko 200.000 posjetitelja i više od 200 izlagača, a ove se godine očekuje još više.

Ispred Zgrade sindikata biti će postavljeno starinsko međimursko dvorišće i mini fontana koja će zasigurno nekima od poslužiti i kao pravo malo osvježenje i spas od visokih temperatura.
Naravno, kišobrani će ponovno biti postavljeni iznad glavne čakovečke ulice, a Ulica kišobrana postala je svojevrsni znak prepoznatljivosti i lijepa tradicija ove manifestacije.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se