PORCIJUNKULOVO 2014. - otkriveni datumi koncerata Severine, Massima, klapa... !

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

"Porcijunkulovo“ je tradicionalna kulturno – turistička manifestacija koja ove godine obilježava jubilarnu 50. godinu održavanja, a čiji organizator je Turistička zajednica grada Čakovca.

U pet dana održavanja, manifestacija objedinjuje najbolje od svega onog što Međimurje nudi. Danas su organizatori otkrili i datume koncerata popularnih glazbenih izvođača.

Pogledaj i ovo Severina "Seve, imam..." Severina izazvala ludnicu u haljinici u kojoj je morala paziti na svaki pokret, obožavatelji joj uputili i zanimljive ponude!

Severina ima iznenađenje za fanove - Snima novu pjesmu u Beogradu

Tako su svoje nastupe potvrdili:

30.07. SEVERINA
31.07. ZVONKO BOGDAN
01.08. PLAVI ORKESTAR
02.08. TOMISLAV BRALIĆ & KLAPA INTRADE
03.08. MASSIMO

U periodu održavanja ove manifestacije, organizatori očekuju više od 150 000 posjetitelja. Među atraktivnijima su zasigurno postavi i radionice st arih zanata koji predstavljaju običaje međimurskog kraja gdje se između ostalog predstavljaju brojni obrtnici te poduzetnici, oko dvjesto izlagača: licitari, keramičari, lončari, košaraši, čipkari, ispirači zlata, drvorezbari, postolari, kipari i drugi.

Uz sve nabrojeno održavaju se i nezaobilazni programi kao što su kuhanje velike međimurske juhe, međunarodni oldtimer susret, prezentacija streličarstva te prezentacija međimurskih vina, ČAK strongman by Porcijunkulovo, radionice starih zanata, smjena straže Zrinske garde...
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene