Novi hit

POGLEDAJTE koja je to jedna mala koja je zaludila grupu Boss!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Premijerno pogledajte novi video spot grupe BOSS 'Jedna je mala' u suradnji sa Rajkom Dujmićem! 

Suradnja Rajka Dujmića i splitske grupe BOSS, pokazala se više nego dobitna, to je suradnja koja je rezultirala aktualnim ljetnim hitom naziva 'Jedna je mala'. Tek što su se upoznali, Rajko je prihvatio suradnju i odlučio ispričati priču o kojoj će se još dugo pričati.

Pogledaj i ovo Snježana Dujmić nisu skrivali emocije U sjećanje na Rajka Dujmića okupili se domaći glazbenici i njegova obitelj, prisjetili su ga se s tugom, ali i ponosom

Massimo priprema veliki koncert u Zadru i Rijeci

Ljetni hit 'Jedna je mala' snimljen je pod 'strogom rukom' Rajka Dujmića koji je napravio glazbu, Nenad Ninčević tekst koji se idealno uklopio, te na sve to svoj odlični aranžman nadodao Hrvoje Grčević.

Komentari su i više nego odlični, sami dečki iz grupe BOSS itekako su zadovoljni, a njihov novi mentor Rajko Dujmić naglasio je kako je njihova glazba s lakoćom pitka, oni su prava glazbena margarita.

Split, more, riva , plesačice i poseban gost, bilo je i više nego dovoljno da se upotpuni priča 'Jedna je mala'.

Video spot se snimao pod redateljskom palicom Augustina Tina Bilandžića, te budnim okom Rajka Dujmića. Lokacija snimanja bila je prekrasna splitska plaža podno Marjana, popularno zvana 'Obojena'. Plesačice iz plesnog kluba 'DNF' iz Splita pridonijele su u ionako vrućoj atmosferi, a onda je stigao on.. Poseban gost, šarmantni i duhoviti Max Mara, koji je na svoj način začinio cjelokupnu priču.

'Reakcije na pjesmu za sada su odlične, pjesma je vesela, ljetna i nadamo se da će ovog ljeta biti glavna na mjestima gdje su najbolje zabave. Na snimanju video spota, bilo je veselo, smijeha i pozitivne energije nije nedostajalo, cijela ekipa bila je odlična! Jako smo zadovoljni snimljenim materijalom. Ovime smo zaokružili prvu epizodu našeg velikog projekta kojeg radimo s Rajkom Dujmićem, na što smo izuzetno ponosni', rekli se dečki iz grupe BOSS.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene