Gričevanje 2013.

Pogledajte kako to izgleda kad naši glumci - SVIRAJU!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznata glumica Ivana Roščić zajedno s ekipom drugih glumaca i redatelja nastupila je na Gričevanju!

Sinoć je Gričevanje zauzela 7. umjetnost. Razlog tome fenomenalan je nastup mladog benda Luni Megumi, koji su svojom svirkom zatresli Gričevanje. Tako bi se ukratko mogla opisati eksplozija energije koja je drmala tijekom svirke post-punk benda sastavljenog od dvoje glumaca i dvoje redatelja.

>> Besplatni koncerti na zagrebačkom gornjem gradu!

Pogledaj i ovo Ivana Roščić U najslađem društvu! Iza naše lijepe glumice je težak period i borba za život: Klonila se javnosti, a sada je nakon dugo vremena snimljena na špici

Poznata glumica Ivana Roščić na vokalu, Goran Bogdan, zvijezda filma Sonja i Bik na basu, Jadran Puharić, glumac i režiser na bubnjevima te Danilo Šerbedžija, poznati redatelj koji upravo priprema film u kojem će glumiti i tata Rade, na gitari.

 Ivana Roščić glumica te članica benda Luni Megumi svojim nas je glasom provela kroz pustopoljine emocija i tekstova o Paranoji, Strganim mamama, opjevala i svoj Luni Megumi, te posvetila i pjesmu godinama s brojem 33. Ovo je tek jedan od prvih nastupa mladog benda a za njih će se još čuti jer je u pripremi i snimanje prvog albuma. Svoje kolege svojim dolaskom sinoć podržali su Iva Visković, Nikša Kušelj i Remi.

Gričevanje i dalje roka i to sve do 14. travnja na krovu garaže Tuškanac, a zaredale su se svirke koje pršte energijom. Nakon Luni Megumi koji su prašili bonbon barom, ništa manje energičan neće biti i večerašnji nastup benda She Loves Pablo. Tuborg i Apoteqa su tu da podebljaju vaš energetski naboj.

She Loves Pablo je četveročlani stoner / groove-rock bend iz Zagreba koji osvaja svojim energičnim nastupima. Apoteqa vam osigurava rakijice za žestoku cugu s nogu, a zajamčena doza žestine čeka vas od 20 sati u bonbon baru gdje će She Loves Pablo pokazati zašto svojim zvukom skupljaju samo pozitivne kritike glazbenih stručnjaka. Nakon koncerta zvukovi Radio Student ekipe odjekivat će kupolom, a Mile&Pele će vam dati porciju najglasnije glazbe. U Vino&Ino kupoli za ugođaj uz čašu vina zadužena je Francisca.

Srijeda, 10. travnja, donosi nešto drugačije zvukove. ABOP je sinonim za elektronsku glazbu koja se izvodi uživo a pokušaj stajanja na mjestu će predstaviti izazov na njihovoj svirci u bonbon baru. Nakon koncerta DJ P.D.Ricco razgibavat će vaša tjelesa uz ritmove elektro diska. Vino&Ino kupola ugostit će damu za pultom - Rea (JabbaTon, Radio 808) će vrtiti spoj različitih žanrova, od booty bassa, preko dubstepa, do UK funkyja.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene