Braco Neven

Brat Ivane Banfić korača prema uspjehu! Pogledajte čime se on bavi

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Brat Ivane Banfić, Neven, ima zanimljivo zanimanje.

Krv nije voda. Barem se tako može reći kada je u pitanju Neven Banfić, inače brat Ivane Banfić. I on, baš kao i sestra mu, voli glazbu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Happy Fest ''to je veliki kompliment'' U Zagrebu je održan najveseliji glazbeni festival: ''Ljudi i dalje vole hrvatsku zabavnu glazbu koja je i dalje prava mainstream glazba''

Neven je dio benda Gea, a ovih se dana hvale i novim videospotom.

Gea predstavlja novi singl 'I to ce proći' koji je, baš kao i njihov prethodni singl, napisao Ante Pecotić. Produkciju pjesme potpisuje Shalla iz grupe Connect dok je spot djelo Darija Lepoglavca u kojem glumi mlada talentirana glumica i model Deniss Grgić.

''Izuzetno smo zadovoljni pjesmom koja je stilski fenomenalno ‘legla’ svima u bandu. Ova pjesma je pravi nastavak našeg, sad već, prepoznatljivog stila glazbe, a svakako i zvuka. Za sada su reakcije publike odlične i često čujemo komentar ovo vam je najbolja pjesma do sad'', rekli su članovi grupe Gea.

Široj publici, bend predvođen vokalom Igorom Drvenkarom predstavio se 2014. godine s pjesmom 'Sanjaj', dok je veći uspjeh ostvaren i singlom 'Želim ti'. Spomenuta dva singla objavljena su pod nazivom EUROart band, a ime i zvuk mijenjaju krajem 2016. godine.

Neven Banfić u bendu svira gitaru. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene