Otvara Severina

Počinje Rujanfest - evo što sve morate znati prije početka!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sve je spremno za veliki gastro – zabavni spektakl! Danas počinje šesti po redu Rujanfest a otvara ga najpopularnija regionalna glazbenica Severina.

Najpopularnija regionalna glazbenica Severina otvara pozornicu Rujanfesta na kojoj nas u narednih deset dana očekuje još mnogo glazbenih poslastica.

Pogledaj i ovo showbuzz Svi su gore Severina na Rujanfestu privukla i mnoge poznate goste!

Ovo će biti drugačiji i opušteniji koncert. Kada imate zadani koncept kao što je bilo sa turnejom Dobrodošao u klub, ne možete pjevati sve pjesme koje ljudi vole i žele čuti. Zato će ovo večeras biti dobra noć predosjećam!' – izjavila je dobro raspoložena Severina uoči koncerta na Rujafestu.

Ako nećete biti na Rujanfestu, budite uz Dnevnik.hr. Donosimo vam koncertni spektakl UŽIVO od 21h.

Na West pozornici večeras nas očekuje sarajevska rock grupa Crvena jabuka, a najljepše dalmatinske pjesme zapjevat će jedna od najtraženijih hrvatskih klapa Rišpet, na pozornici Rujan prije nastupa Severine.

>> Severina ususret Rujanfestu: 'To će sigurno biti dobra noć!'

Za sve posjetitelje i ove je godine omogućen besplatan prijevoz do lokacije, a za one koji dolaze osobnim automobilima besplatan parking. U izmjenjenom konceptu očekuje nas do sada najbogatija gastro ponuda koja će će biti prezentirana u brojnim gastro kućama – Slavonskoj, Dalmatinskoj, Zagorskoj, Lovačkoj, Makedonskoj te Sarajevskoj. Novosti su Trg Zagrebačke županije na kojoj će se predstavljati svi gradovi, Pivski trg sa više od 80 vrsta piva te Vinska cesta, a za sve one željne adrenalinske zabave i uzbuđenja tu je i veliki zabavni park sa vlakom smrti.

Karte za koncert Severine mogu se osigurati po cijeni od 40 kn u sustavu Eventima, a prodaji su i fan pit karte po cijeni od 45 kn. Karte za ostale koncerte plaćaju se simboličnih 20 kn nakon 19 h.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene