dokumentarni filmovi

Počinje 11. ZagrebDox - pogledajte što vas čeka

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

S približno 150 filmova u 16 programa i uzbudljivim programskim novitetima ZagrebDox u veljači započinje svoju drugu festivalsku dekadu

Jedanaesto izdanje Međunarodnog festivala dokumentarnog filma ZagrebDox održat će se od 22. veljače do 1. ožujka 2015. u zagrebačkom Cineplexxu Centar Kaptol.

Pogledaj i ovo ZagrebDox Više od 1700 filmskih prijava Još samo mjesec dana do jubilarnog dvadesetog ZagrebDoxa, obilježit će ga sjajni i veliki naslovi!

Oscar 2015: Film 'Igra oponašanja' u kategoriji najboljih – priča o genijalnom matematičaru

Danas su program najavili direktor festivala Nenad Puhovski, producentica festivala Lucija Parać i Sanja Milinović, direktorica Odjela za direktan nastup na tržištu u Hrvatskom Telekomu, generalnom sponzoru festivala.

 

Predstavljeni su naslove iz međunarodne i regionalne konkurencije, te već dobro poznatih službenih programa (Biografski dox, Glazbeni globus, Happy Dox, Kontroverzni dox, Majstori doxa, Stanje stvari, Teen Dox, Factumentarci i ADU Dox) - najavio je i nove posebne programe, Triler dox, Blistok i ZagrebDoXXL.

Lucija Parać je među ostalim podsjetila da će i ove godine ZagrebDox u dnevnim terminima besplatno prikazivati sve filmove iz međunarodne i regionalne konkurencije, uz još poneko iznenađenje. ZagrebDox se održava uz potporu Grada Zagreba, Hrvatskog audiovizualnog centra i programa Kreativna Europa – potprograma MEDIA.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene