16. Špancirfest

Počeo je 16. Špancirfest - najpopularniji i najraznovrsniji hrvatski festival!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ulica fest je špancirerima ponudio pregršt glazbenih atrakcija, ali i sjajnih nastupa performera i skupina novog teatra.

Danas će Špancirfest probuditi bubnjari iz njemačkog Ravensburga, grada partnera Varaždina čiji će kostimirani mimohod biti svojevrsni uvod u tradicionalni susret povijesnih postrojbi. U popodnevnim satima vidjet ćemo neke nove ulične glazbenike te nastup XL Insects. Za one koji ga čekaju - 3D interaktivni mapping se prebacuje na nedjelju u isto vrijeme (Korzo 21 sat).

Pogledaj i ovo showbuzz Špancirfest Varaždin - jedna velika pozornica!

U Varaždinu je otvoren Špancirfest!

Park kreative s radionicama kreće već u 10 sati i aktivne će biti Svijet u bojama, Foto_Vidi_Onica, radionica izrade skulpture od slame te niz plesnih aktivnosti, a sve završava s pričom za laku noć oko 19 sati. Program Vindilanda biti će podijeljen u dvije smjene (10-12 te 17-21).

U dvorištu Županijske palače nastupa, za ovu priliku posebno okupljeni Špancirfest festivalski orkestar, sastavljen od varaždinskih klasičnih glazbenika, a na Stančiću sviraju legendarni „industrijski perkusionisti“ Les Tambours Du Bronx. Koncertni vrhunac večeri za mnoge će biti slovenska večer na Starome gradu gdje sviraju dva možda najznačajnija benda iz Dežele - Siddharta i Laibach, a slovensku putovnicu ima i glavna zvijezda večerašnjeg programa Arena pozornice uz Dravu - Beltek.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene