Svestrana

Nova kolekcija simpatične glumice: Pastelna i lepršava zima Lilith by Katarina Baban

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prilika za lijepu odjeću ima mnogo, a ako ste se kada zapitali gdje pronaći elegantne i nježne kreacije koje će razvedriti i najtmurnije zimsko sivilo, zaputite se na zagrebačko Trnje!

Popularna glumica i osnivačica modnog brenda Lilith predstavila je novu kolekciju za hladne dane pred nama, u kojoj su se prvi put uz haljine našli i kaputi i jakne.

Pogledaj i ovo In Magazin: Katarina Baban - 2 ''zajedno smo odrasli'' Omiljena domaća glumica pogovorila o partneru s kojim se rijetko pokazuje: ''Ne slavimo ni jednu godišnjicu, ne planiramo se ni ženiti, nekako drugačije gledamo na sve te stvari''

Prilika za lijepu odjeću ima mnogo, a ako ste se kada zapitali gdje pronaći elegantne i nježne kreacije koje će razvedriti i najtmurnije zimsko sivilo, zaputite se na zagrebačko Trnje! Na adresi Bosutska 9, u blizini Koncertne dvorane Lisinski dočekat će vas uvijek nasmiješena mlada osječka glumica sa zagrebačkom adresom Katarina Baban, koja je ovih dana lansirala svoju kolekciju za jesen/ zimu 2017. Čipka, pastelne boje i cvjetni uzorci oduševit će sve poklonice ženstvenog stila i vječnog ljeta koji na suptilan način odaju vječno mladi duh.

"Ovom kolekcijom željeli smo obuhvatiti spektar različitih stajlinga za svaku priliku i u svako doba dana. Od ranojutarnjih obveza do večernjeg izlaska, svaka djevojka i žena želi izgledati i osjećati se lijepo, a Lilith joj to i omogućuje. Osim izgleda posebna pažnja posvećena je udobnosti i lakoći nošenja ovih modela, jer žena mora nositi odjeću, a ne obrnuto. Općenito, moda treba donijeti zabavu i veselje, a nadam se da će nova kolekcija i prateća kampanja to i predočiti", poručuje dizajnerica i glumica.

Nova modna priča Katarine Baban prvi put osim haljina donosi i kaputiće i jakne, a od materijala su neizostavni čipka i viskoza. Prelijepi modeli iz dnevnih večernjih kombinacija nesumnjivo će se uskoro moći vidjeti na Katarininim kolegicama iz svijeta glume, ali i na mnogim našim estradnim divama koje su više puta svratile u elegantno opremljeni Showroom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene