Pogledajte!

Party na Ibizi - razuzdane zabave koje traju danima!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ibiza je jedan od Balearskih otoka smješten u Mediteranskom moru, na pola puta između Španjolske i Afrike.

Prvo što vam padne na pamet na spomen njezina imena, razuzdane su zabave koje traju danima, preplanula tijela, a onda naravno,  i sve prirodne ljepote kao i gastronomska ponuda.

Pogledaj i ovo Meghan Markle (Foto: Profimedia) Ljeto za pamćenje Meghan i Harry u tajnosti odveli sina na ljetovanje, odabrali jednu od hit destinacija

Bez sumnje ovaj će otok ispuniti sve vaše ljetne želje no prije nego što odlučite tamo otići, nadam se ste se dobro raspitali koliko će vas koštati tih 7 dana užitka.

Onima koji ne znaju, savjetujem da sjednu, jer nekima će stolac biti nužan. Naš izračun uključivao je prijevoz, smještaj u hotelu, ručak i večeru u restoranu, te naravno izlaske. To veselje koštat će vas ni manje ni više nego 4500 eura ili gotovo 32 000 kn.

Sigurno se pitate kako, stoga ću vam nabrzinu pojasniti ovu poveću svotu kunica. Cijena povratne zrakoplovna karta Zagreb – Ibiza koštat će vas cca 2000 kn odnosno 300 eura.

Jednokrevetna soba hotelu izvan sezone stoji 140 eura no u sezoni je oko 200eura. Pomnožimo li to sa 6 noćenja dobit ćemo sumu od 1200 eura, odnosno 8760 kn. Ručak i večera stajat će vas cca 60 eura, samo ako budete umjereni u odabiru hrane, pomnožimo li to sa 6 dana našem zbroju morat ćemo pridodati još 360 eura odnosno nekih 2600 kn.

I baš kad ste pomislili da je to sve, slijedi najjači udar na vaš novčanik – izlasci. Možda vas oni i ne bi pretjerano koštali, no na Ibizi se ne izlazi u jedan već u više klubova tijekom noći. Tako ćete za jedan party na otvorenom, na kojem od 21 h sviraju neki poznati DJ-vi izdvojiti nekih 50-ak eura bez pića. Nakon što se u ponoć upale sva svjetla obznanjujući tisućama posjetitelja da je zabava gotova, razdragana gomila seli se dalje popularne klubove poput Pache ,Sankeysa , Spacea i ostalih.

Tamo naravno opet plaćate novu kartu, a tu su i novi troškovi za piće.
I tako iz kluba u klub... .

Na kraju tjedna kad podvučemo račun uhvatit ćemo se za glavu, shvativši da nas je 'ružiona' stajala skoro koliko i jedan kredit .
Sada vam se, vjerujem ona početna svota od 4500 eura , čini puno jasnijom .

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene