Sjajan provod!

Ove subote na ljetnoj terasi kluba Aquarius u Zagrebu za sve prisutne mjuzu će vrtjeti sjajan DJ-trio!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ove subote na ljetnoj terasi kluba Aquarius u Zagrebu za sve prisutne mjuzu će vrtjeti DJ-trio TWOSIDEZ i svima nam dobro poznati NOWELL.

Summer Fun i ove subote (03.08.2013.) žari i pali ljetnom terasom kluba Aquarius (A3) na zagrebačkom Jarunu. Vrijeme je da se zabavite i posreći vam se... Osim toga, kako i ne bi uz ludu zabavu do zore koju nam na večeri pod nazivom "FULL HOUSE" priprema upravo Summer Fun ekipa.

Pogledaj i ovo Baby Lasagna cijene su paprene! Zbog eurovizijske ludnice već se počeo rezervirati smještaj u Zagrebu iduće godine!

Kad kažemo "Full House" neki odmah sigurno pomisle na poker, dok se starije generacije prisjećaju sada već pomalo (ili i više od toga) izlizane TV-serije istog naziva, a oni treći znaju da je to poziv na najbolji house provod u gradu. Summer Fun ekipa i ove subote puni ljetnu terasu Akve na zagrebačkom moru - Jarunu. Od 23h do jutra očekuju nas house beat-ovi, rasplesana i razuzdana zabava i ludi provod... Pun klub, odlična mjuza, super provod.. čak i tvrdokorni kockar bi rekao da je to kombinacija ala "FULL HOUSE". :)

Ove subote na ljetnoj terasi kluba Aquarius u Zagrebu za sve prisutne mjuzu će vrtjeti DJ-trio TWOSIDEZ i svima nam dobro poznati NOWELL.

Dosta priče!  Vidimo se ove subote, prve u kolovozu, na ljetnoj terasi kluba Aquarius u Zagrebu. Zaboravi priče, ostavi se gluposti, zabavi se, opusti se i vidimo se na Summer Fun - FULL HOUSE večeri, poručuju organizatori.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene