Sretna vam Nova!

Ovako su naše zvijezde izgledale u najluđoj noći!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Građani diljem Hrvatske 2014. godinu dočekali su na trgovima. Donosimo atmosferu s nekih od njih, kao i izdanja poznatih izvođača koji su nastupili na ostalim lokacijama.

Na glavnom zagrebačkom trgu građane je zabavljalo Hladno pivo, dok su u Tomićevoj ulici, podno uspinjače, u sklopu Fuliranja okupljene zabavljali Soulfingersi.

Riječani su uživali uz Massima Savića i Gorana Bareta, Splićani uz Gibonnija, dok je u Čakovcu nastupila grupa Magazin.

VIDEO Dubai priredio spektakl - oborili 'vatrometni' rekord!


Colonia
je u Novu uvela Dubrovčane koji su uživali u pojavi i nastupu atraktivne Indire Vladić. Uz njih je nastupio i bend Teška industrija.

Osim na trgovima, zvijezde su nastupale i na drugim mjestima, poput Maje Šuput koja je zabavljala okupljene u jednom dubrovačkom hotelu.


Severina
je zabavljala Budvu, a Jelena Rozga Novi Pazar. Nina Badrić je nastupila u Falkensteiner Hotels & Residences u Petrčanima kraj Zadra.

Posebno atraktivne bile su brazilske plesačice koje su svojim nastupom u 2014. godinu uvele posjetitelje zagrebačkog Hypo Event Centra.

Dašak atmosfere s dočeka pogledajte u priloženoj galeriji fotografija. Pogledaj i ovo Severina Lijepo se provela Severina objavila fotke s proslave svog rođendana, pogledajte što ju je vratilo u djetinjstvo: "Ima li ljepšeg osjećaja?"

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene