Požurite

Osvojite ulaznice za koncert Opće Opasnosti u Culture Clubu Revelin!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Na krilima nominacije za Porin, Opća opasnost će četrnaeste večeri ožujka dobro protresti dubrovački Cuture club Revelin.

Naime, zadnji album Opće Opasnosti “Rocker to sam ja”, objavljen prošle godine, bio nominiran za Porin u kategoriji Najboljeg rock albuma. Nagradu ipak nisu dobili, ali su održali izvrstan koncert na Porin after partyju. Na albumu, koji će, dakle, uživo promovirati u Revelinu, deset je pjesama, među kojima "Stranci", "To sam ja", "Nenapisana stranica", "Tragovi", Preživio sam" i “Klaun”, koju su izveli na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu.

Pogledaj i ovo Ida Prester tulum za ročkas! Šljokičasti koncert za prvi solo album i 20 godina karijere: "Treba iza sebe ostaviti dobru energiju, jer smo na ovoj planeti tako kratko"

Organizatori dijele 2x2 ulaznice za nastup Opće Opasnosti. Budite kreativni i napišite zašto bi baš vi trebali osvojiti ulaznice za njihov nastup. Na natjecaj@novatv.hr pošaljite svoj odgovor i osobne podatke!

Ne propustite koncert 'Opće opasnosti' 6.3. Splitu

Kao što je poznato, band je osnovan 1992., prvi album, “Treba mi nešto jače od sna”, s bezvremenskim hitom “Jednom kad noć”, objavio je dvije godine poslije. Opća djeluje do 2001., te se ponovo aktivira 2009., singleom “Uzalud sunce sja”. Novi album, Vrati se na svjetlo” objavljuju 2011., a najvećim se hitovima pokazuju pjesme “Tri rijeke”, “Pobjeg’o sam” i “Tvoje ime čuvam”, koja je 2012. dobila Porina za Hit godine. Velik poticaj za daljnji rad bio im je nastup prije grupe Bon Jovi na zagrebačkom Maksimiru.

U Mariju Vestiću imaju autora s prepoznatim rukopisom, pa njihovi obožavatelji s pravom očekuju nove hitove. Tko god je u zadnje vrijeme bio na samo dijelu njihovog koncerta zna da s pozornice u publiku pršti čista iskrena energija, tako je bilo I prošle godine u Revelinu, pa nema sumnje da će tako biti i u subotu, 14. ožujka.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene