Novi projekt

Osim što puni dvorane, sada se Ivan Zak bacio u biznis s ulaznicama

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ivan Zak ovih dana je krenuo s poslom ticketinga te je ušao u vlasničku strukturu tvrtke Adriaticket.

Osim što Ivan Zak uspješno puni svaku dvoranu u kojoj nastupa, sad se odlučio baciti i u poslovne vode. Naime, ovih dana je krenuo s poslom ticketinga te je ušao u vlasničku strukturu tvrtke Adriaticket.

Pogledaj i ovo Ivan Zak sprema li se tu nešto? Ivan Zak oduševio je fanove fotografijom s jednom od naših najomiljenijih pjevačica: ''Najbolji duo''

Pala prosidba na koncertu Ivana Zaka na Rujanfestu

Zak, koji je poznat po svojim hitovima 'Bolja od najbolje', 'Tko mi te krade', 'Naučila si me', poznat je i po brojnim poslovnim akvizicijama u ugostiteljstvu, produkciji, marketingu... A dok trenutno nastupa po klubovima, Ivan za jesen 2015. planira veliku turneju po hrvatskim dvoranama i arenama.

'Završavam album i iznimno sam zadovoljan materijalom. Sa svakom novom pjesmom moji koncerti su sve puniji i vrijeme je da napravim turneju po svim većim gradovima i velikim prostorima. Moj život je glazba, uz pisanje pjesama i nastupe objedinio sam sav glazbeni biznis, radim najmoderniji studio na ovim prostorima, a i ticketing je dio tog biznisa', istakao je Ivan Zak.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene