Potvrđeno!

Od spektakla do debakla: Otkazano disco ludilo u Splitu, fanovi BIJESNI!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako su mnogi upravo oko ovog događaja mjesecima unaprijed planirali svoj godišnji odmor, samo osam dana prije događaja saznali su kako je sve - PROPALO!

Discotheque Riva na kojoj su između ostalih trebali nastupiti electro disco dvojac Underwold i jedan i jedini - Fatboy Slim, otkazana je tijekom dana.

Pogledaj i ovo showbuzz Discoteque Riva David Morales predstavlja novi singl za splitsku Rivu

Naime, prvo je Underworld putem svoje službene Facebook stranice otkazao dolazak, a potom je od cijelog događaja odustao i Fatboy Slim pa su organizatori morali odustati od planiranog spektakla 8. i 9. kolovoza kojem su se brojni fanovi radovali mjesecima.

>> Discotheque Riva osigurao ludu zabavu za cijeli Split!

To je izazvalo pobunu obožavatelja koji su upravo oko ovog događaja planirali godišnji odmor, a organizatorima se zamjera i što s objavom vijesti o otkazivanju festivala kasne čak 24 sata, kada su putem šturo napisanog e-maila one koji su već kupili karte obavijestili da od festivala na Rivi neće biti ništa, piše stranica arteist.hr koja u svom članku 'Od spektakla do debakla: Otkazana Discotheque Riva!' brojnim fanovima donosi i potvrdu o otkazivanju festivala o kojem se ionako šuškalo tijekom cijelog dana na društvenim mrežama.

‘Organizator događaja je tvrtka Urbani Moment d.o.o., Put Firula 27, 21000 Split. Očekujemo od organizatora odgovor o načinu povrata novaca. Nadamo se da ćemo upute od njega dobiti u skoro vrijeme. U trenutku kada dobijemo upute od njega, prema tim uputama ćemo organizirati povrat novaca’, stoji u kratkom priopćenju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene