'Esma'

Sjećanje na jednu djevojku ne izlazi mu iz glave

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dnevnik.hr donosi Vam dugoočekivanu premijeru video spota za pjesmu 'Esma' s aktualnog albuma Zdravka Čolića 'Vatra i barut'!

'Esma' je prvi singl sa četrnaestog studijskog albuma Zdravka Čolića. Tek što je izašao u izdanju Hit Recordsa, novi album 'Vatra i barut', već je zabilježio rekordne uspjehe, a komentari struke i publike nikad nisu bili bolji.

Pogledaj i ovo Una Čolić - 1 "ne mogu joj zabraniti" Zanosna kći Zdravka Čolića objavila je provokativnu fotografiju, a on je jasno dao do znanja da mu se to ne sviđa: "Ukorim je, ali ona je takva..."

Petkom s Petkom: Zdravko Čolić u skrivenoj kameri zamijenio muža

Esmina priča vrti se oko romantičnog putovanja vlakom, mladića koji je krenuo susresti se sa djevojkom. Kroz scene koje slijede, mladić se prisjeća djevojke Esme, a tijekom vožnje romantično raspoloženje vlada i među ostalim suputnicima u vlaku.

Spot je sniman pod redateljskom palicom Siniše Bokana i Jovana Milinova, koji je ujedno i direktor fotografije, dok je za produkciju bio zadužen Studio ''Berar'' iz Novog Sada. Snimanje je odrađeno na više lokacija, među njima su beogradska željeznička postaja (vlak Romantika), Šarganske osmice (Mokra Gora), te prekrasna stara jezgra Petrovaradina.

 

Sve navedeno, itekako je opravdano, jer je i ovoga puta Čolić okupio najbolje autore, među kojima Marinu Tucaković, Momčila Bajagića Bajagu, Mayu Sar, te Bruna Kovačevića. Odlični aranžmani i još bolja produkcija stižu iz radionice Nikše Bratoša i Voje Aralice, dok je Vlatko Stefanovski svojim gostovanjem album doveo do savršenstva.

Novi album Zdravka Čolića ˝Vatra i barut˝ potražite u prodaji u CD shopu iHit (Green Gold Centar), Radnička cesta 52, prodavaonicama dm-a, te svim boljim prodavaonicama nosača zvuka!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene