Top destinacija

Noa Beach Club ugostio najbolje na svijetu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kao najbolji klub na svijetu Green Valley nekoliko puta na godinu odabire neke od klubova svijeta u kojima će gostovati.

Green Valley iz brazilske Santa Catarine je najbolji klub na svijetu. To nije subjektivni dojam nego činjenica koju je potvrdio magazin DJ mag, čija je TOP ljestvica najrelevantnija u odabiru najboljih svjetskih klubova i DJ-eva.

Pogledaj i ovo showbuzz Svemirski brod Klub Kalypso već 30 godina na clubbing sceni od sad u novom ruhu

Kao najbolji klub na svijetu Green Valley nekoliko puta na godinu odabire neke od klubova svijeta u kojima će gostovati. A ovog je ljeta izbor pao na hrvatsko Zrće i na klub NOA, jedan od najprestižnijih klubova na Mediteranu. Vlasnici Green Valleya su u ultra luksuznom aranžmanu stigli na Pag, u pratnji supruga, ali i pojačani s dva svjetska DJ-a, koji su nastupili u NOI kao predstavnici Green Valleya.

VIDEO Vlasnik najboljeg noćnog kluba na svijetu posjetio Zrće!

Riječ je o Denizu Koyu i Thomasu Goldu, globalnim DJ teškašima, koji su svojim sjajnim setovima rasplesali krcati klub. Kao veliki finale, oko četiri sata ujutro za DJ pult je zasjeo vlasnik Green Valleya, Rodrigo Vieira, koji je pokazao zašto nosi titulu najboljeg brazilskog DJ-a, bacivši u trans tisuće oduševljenih partijanera. Gostovanje Green Valleya je proteklo u neponovljivoj atmosferi te postoje ozbiljne naznake kako će se ova dva kluba spojiti u svojevrsnoj suradnji.

Kraljica plaže NOA Beach Club, ponajbolji klub Mediterana spojen s Green Valleyem, najboljim klubom svijeta, kombinacija je koja u budućnosti puno obećava.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene