Spoj mora i planina

Noa Beach Club - u osvježenom izdanju!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Noa Beach Club predstavio je jučer svoje nove zabavno-vizualne sadržaje te klupski program kojim potvrđuje status kluba koji pomiče granice Zrća kakvog smo do sada poznavali.

Jučer točno u podne, na polovici zagrebačke špice, NOA BEACH CLUB je predstavio novi vizualni identitet koji mu, prema tvrdnjama njegovih predstavnika, donosi status najljepšeg kluba na Jadranu.

Pogledaj i ovo showbuzz La Fiesta Šušnjara u zgodnom društvu na Zrću

Smješten iznad vode, klub nudi epski pogled na sudar kristalno čistog jadranskog mora s visokim planinama, kombiniran s vrhunskim izborom glazbe i zabavnih sadržaja. Nakon posjeta NOI, čitavo vaše poimanje koncepta godišnjeg odmora promijenit će se zauvijek, tvrdi glasnogovornik kluba Hrvoje Šalković.

>> Kakva pozornica! Pravi dragulj! I to u Hrvatskoj!

NOA je jučer najavio spektakularni karneval Circus Maximus, koji započinje 6. kolovoza i na Zrće dovodi svjetske celebrity DJ zvijezde, kao što su Calvin Harris i SuperMartXe.

'Ponosno ulazimo u našu treću sezonu, s impresivnom listom DJ-a u prethodnim ljetima i glazbenim senzacijama koje nam tek dolaze. Nezaboravno glazbeno iskustvo garantiramo vrhunskom selekcijom DJ-a, prvoklasnim sustavom zvuka, 3D projekcijama, laserskim showom u kombinaciji s atraktivnim plesačima i performerima', tvrdi Šalković.

Osim toga, klub nudi pet velikih šankova, vez za jahte, VIP i lounch odjeljke, bazen, stolove za masažu i još mnogo toga. Svaki istinski ljubitelj zabave i vrhunske glazbe zna da NOA nije samo ljetno odredište, nego i ljetna sudbina, poručuju iz ovog kluba.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene