Nastavak dominacije

Ozbiljan pomak naprijed: Nipplepeople dolaze u Veliki pogon zagrebačke Tvornice kulture

Nipplepeople (Foto: PR) Nipplepeople (Foto: PR) PR 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nipplepeople (Foto: PR) Nipplepeople (Foto: PR) Nipplepeople (Foto: PR) Nipplepeople (Foto: PR) +0 Nipplepeople (Foto: PR) Galerija

Electro-pop duo Nipplepeople dolaze u Veliki pogon zagrebačke Tvornice kulture u subotu, 24. veljače.

Nipplepeople dolaze u Veliki pogon zagrebačke Tvornice kulture 24. veljače. Maskirani dvojac slobodno može 2017. godinu proglasiti svojom. Fantastična obrada davnog hita Zdenke Kovačiček "Frka" jedan je od najuspješnijih songova sezone zahvaljujući kojem su našli put do radijskog etera, kako onog mainstream, tako i alternativnog, ali i do brojnih klubova i festivala po regiji.

Pogledaj i ovo Bad Daughter 26. ožujka Koncert Bad Daughter u Zagrebu imat će "zločesti potpis": "Bit će to zaokruženi doživljaj"

Nipplepeople (Foto: PR) Nipplepeople (Foto: PR) Foto: PR

U vrijeme kad zdravi pop s ovih prostora zapravo oskudijeva kvalitetnim pjesmama Nipplepeople su uspjeli nevjerojatnom lakoćom iskočiti daleko iznad ostalih. Jedan je od popratnih efekata "Frke", dakako, i vraćanje njihovih prethodnih singlova u fokus publike. Počevši od debitantskih "Sutra" i "Broj", preko "Bolji" i "Ne volim te", pa do sjajnog "Balkan Expressa" i naposljetku #1 pjesme 2017.

Nipplepeople (Foto: PR) Nipplepeople (Foto: PR) Foto: PR

Nipplepeople su pažljivo birali čemu će se posvetiti i pritom nisu napravili niti jedan krivi korak. Sad je naposljetku došlo vrijeme za još jedan ozbiljan pomak naprijed. Bend će u subotu, 24. veljače napasti Veliki pogon najvećeg zagrebačkog kluba na koncertu koji će biti nastavak dominacije i u 2018. godini.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene