Radno ljeto

Neno Belan: 'Znali smo dobivati vreće pisama obožavateljica!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Neno Belan u intervjuu za Dnevnik.hr otkrio nam je što planira ovog ljeta, kako se nosi s obožavateljicama, ali i ide li mu neka njegova pjesma na živce...

Ako stojite na kantunu i glava vam je u balunu, pravo rješenje je da se uputite na koncert Nene Belana i njegovih Fiumensa, koji će se održati 4. srpnja u Green Gold Clubu. Njegovi bezvremenski hitovi sigurno vas neće ostaviti ravnodušnima, a evo što nam je Belan otkrio u kratkom intervjuu povodom skorašnjeg nastupa u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Neno Belan i Buđenje Ovo je top! Buđenje i Neno Belan u novoj verziji uspješnice "Sve da hoću", nakon sedam godina opet zajedno!

Neno Belan svojim nastupom oduševio Lisinski!

Koju Vašu pjesmu publika najviše voli i najglasnije pjeva na Vašim nastupima?

Uglavnom su to one starije, poput 'Stojin na kantunu', 'Sunčan dan', 'Dotakni me usnama', vole duet s Massimom na pjesmi 'Zar više nema nas', od ovih novijih vole 'Rijeku snova'. Imao sam dosta hitova koje je publika odlično prihvatila i vole ih.

Postoji li neka Vaša pjesma koja Vam 'ide na živce', a morate je izvoditi jer ju publika voli?

Nema takve. Da je takva pjesma, ne bih je snimio.

Koga od svojih kolega Vi osobno slušate u slobodno vrijeme?

Ima jako puno kvalitetnih izvođača na našoj glazbenoj sceni i to još od 1960-ih na ovamo. Imam tisuću CD-a u automobilu i onda kada putujem negdje, najčešće slušam radio jer se jednostavno ne mogu odlučiti koji bih...

Što je najluđe što su Vam obožavateljice priredile tijekom Vaše glazbene karijere?

Sjećam se jedne iz 80-ih kad su još bili Đavoli. Tada je bilo aktualno pisanje pisama i znali smo dobivati vreće pisama obožavateljica. Bilo ih je toliko da nismo stigli sve pročitati. No, neka smo onako nasumično otvarali i čitali i bilo je jedno pismo u kojem nas je obožavateljica zamolila da joj pošaljemo potpisanu kasetu, ali i kazetofon!

Gdje ćete i kako provesti ljeto? Kako za vas izgleda idealan odmor?

Ljeto uvijek provodim radno, zapravo, to mi je najradnije vrijeme u godini jer tada održim 50% svojih nastupa. Putujem, bit će to uglavnom morske svirke, no bit će nekih i na kontinentu, radim na novom singlu, a uz to sam i producent Nikoline Tomljanović iz grupe E.N.I.

Što očekujete od nastupa u Green Gold Clubu?

Uvijek su nastupi bili dobri tamo. Ne znam jesu li ljudi otišli na more, no nadam se da će biti popunjeno kao i uvijek. U svakom slučaju, zabava je zagarantirana!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene