Uz svjetske DJ-e

Asanovićevi nasljednici partijali do jutra u Umagu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ljetna sezona vrhunskih glazbenih događanja je otvorena! Nekoliko tisuća mladih do svitanja je plesalo uz svjetske DJ zvijezde Alessa, Feddea le Granda, Dannya Avilu, Thomasa Golda, Tujama i Vanillaz, a Road to Ultra party u Umagu najbolja je razglednica Istre koja putuje u svijet!

Jubilarni, peti po redu Umagination, otvorio je ljetnu sezonu vrhunskih glazbenih događaja u Hrvatskoj. Do posljednjeg mjesta ispunjena ATP Dance Arena umaškog Road to Ultra partya najavljuje uzbudljivo ljeto. Svjetske DJ zvijezde Alesso, Fedde Le Grand, Thomas Gold, Danny Avila, Tujamo i Vanillaz, koji su u Umag stigli privatnim avionima, rastjerali su oblake na istarskom nebu i rasplesali više od osam tisuća mladih željnih dobre zabave u dva festivalska dana.

Pogledaj i ovo Anamarija i Antonio Asanović - 3 A sličnost je očita! Zgodna djeca bivšeg Vatrenog oduševila zajedničkim fotkama, ali i sve pošteno nasmijali: "Satrala si ga!"

Kći Aljoše Asanovića slikala se u toplesu!

'Hrvatska publika je zaista posebna. Imate prekrasnu energiju i pravo je zadovoljstvo svirati pred vama. Radi ovakvih partija obožavam posao DJ-a. Vidimo se uskoro u Splitu na Ultra Europe festivalu!', izjavio je DJ Fedde Le Grand.

U dva festivalska dana u Umaginationu su uživale i brojne osobe iz društvenog života Hrvatske poput radijske voditeljice Ivane Mišerić, modne dizajnerice Anamarije Asanović koja je stigla uz pratnji brata nogometaša Antonija Asanovića, bila je tako i manekenka Tina Katanić, i mnogih drugih.

'Prvi put sam ovdje i zaista sam sretna što me brat uspio nagovoriti da krenemo čak iz Splita. Ekipa je vrhunska, glazba idealna za prave ljetne provode i drago mi je da sam došla na Umagination jer smo se odlično proveli i zabavili, a svakako se vidimo na Ultri u mom predivnom gradu!', izjavila je oduševljena Anamarija Asanović.

Ovogodišnji Umagination je ujedno i Road To Ultra party, ususret najvećem glazbenom događanju u povijesti Hrvatske, Ultra Europe Festivalu, koji se i ove godine održava u Splitu od 11. do 13. srpnja 2014., te na Hvaru dva dana kasnije.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene