Nogometna groznica

Ne propustite veliki koncert Miše Kovača u sklopu Festivala nogometa

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ne propustite veliki koncert Miše Kovača!

U srijedu 18.6.2014. s početkom u 21:00 sat u Karlovačko korneru na zagrebačkom Bundeku, a u sklopu Festivala nogometa održat će se veliki koncert Miše Kovača, legende hrvatske glazbene scene koji već 40 godina oduševljava sve svoje obožavatelje.

Pogledaj i ovo Mišo Kovač Još je hospitaliziran Pojavila se fotografija Miše Kovača iz bolnice, evo kako se drži: ''Legendo naša, brz oporavak''

Koncert Miše Kovača trebao se održati 12. lipnja uoči utakmice Hrvatske i Brazila, ali je zbog lošeg vremena koncert odgođen. Mišini obožavatelji doći će na svoje 18.lipnja u Karlovačkom korneru, uoči utakmice Hrvatske i Kameruna.

Koncert Miše Kovača samo je prvi u nizu koncerata koji je održava u Karlovačko Konrneru u sklopu Festivala nogometa, pa tako sve posjetitelje ove sportsko – glazbene manifestacije očekuju i koncerti miljenika zagrebačke publike, Prljavog Kazališta 23. lipnja 2014. u 20 sati te Miroslava Škore 29.06. u 20 sati, a uoči prvih utakmica osmine finala.

Požurite i nabavite svoju kartu za koncert Miše Kovača u Biogradu na Moru

Uz glazbene koncerte sve posjetitelje Festivala nogometa već ovoga vikenda (21. i 22.6.) od 14 sati očekuje “Vikend roštilja, pive i tamburice žive” te humanitarna nogometna utakmica poznatih dama iz društvenog života Hrvatske te još niz iznenađenja, poput nogometnog turnira na male golove, nogometni turnir za djecu do 16 godina, , te još puno popratnih događanja u velikom šatoru od čak 1345 m2. Ulaz na sva događanja je besplatan.

Uz koncerte u sklopu Festivala nogometa djeluje i Pepsi škola nogometa koja je održava svakodnevno u jutarnjim i poslijepodnevnim terminima i u prvih 5 dana na terenima je svoje prve nogometne korake napravilo više od 40-ak djece, a svi zainteresirani svoju djecu mogu upisati u besplatnu Pepsi školu putem maila prijava@festivalnogometa.com.

A svi istinski navijači Hrvatske nogometne reprezentacije imaju mogućnost i kupiti navijačke naljepnice s hrvatskim obilježjima od kojih je dio sredstava namijenjen za pomoć u radu udruge Hrvatska liga protiv raka.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook   

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene