Electro glazba

Ne propustite Dimensions Festival u Puli - Osvoji karte

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dimensions festival, koji se po treći put od 27. do 31. kolovoza 2014., vraća na idiličnu lokaciju poluotoka i tvrđave Punta Christo u Štinjanu pored Pule, dovodi neka od najvećih talenata svjetske elektronske glazbe.

Sa specifičnim pristupom biranja uzbudljivih, jedinstvenih, izazovnih i cijenjenih glazbenika Dimensions festival se pozicionirao kao jedan od epicentara elektronske glazbe. Više od dvjesto izvođača predstavit će najbolje od house, techno, jazz, funk, soul, drum and bass, psych i pop glazbe, a uz bok najvećih imena tih žanrova publika će imati priliku čuti i nove generacije nadolazećih talenata.

Pogledaj i ovo showbuzz Pogledajte kako je bilo FOTO Tour de Žur: Dimensions u Puli - butik je otvoren!

Dimensions festival 2014. ima prve izvođače

Dimensions festival osigurao je za čitatelje Dnevnik.hr-a ULAZNICE! Imamo karte za otvorenje Dimensions Festivala u Pulskoj Areni, kao i festivalske ulaznice za Dimensions Festival. Vi nam pošaljite na mail natjecaj@novatv.hr zašto želite na Dimensions - I požurite! 

Smješten na tvrđavi iz 19. stoljeća, s pogledom na Brijune i pulski zaljev, s 11 životopisnih dnevnih i noćnih pozornica, preko 30 zabava na brodovima i kampom odmah uz plažu Dimensions festival uz kvalitetan glazbeni program nudi i nezaboravno festivalsko iskustvo.

Dan prije početka samog festival, u srijedu, 27. kolovoza Arena u Puli, dvije tisuće godina star i jedan od šest najvećih rimskih amfiteatara u svijetu ponovno će postati jedinstvena kulisa za koncert otvorenja Dimensions festivala. Pod zidinama Arene, uz pratnju cijelog benda, nastupit će poznati kanadski glazbenik i miljenik hrvatske publike – Caribou i predstaviti album “Our Love” koji izlazi u listopadu. Uz Caribou glazbena poslastica u Areni svakako je live nastup trenutno najuzbudljivijeg elektronskog tandema današnjice Darkside, kojeg čine proslavljeni njujorški producent Nicolas Jaar i multiinstrumentalist Dave Harrington. Listu izvođača zaokružit će berlinski producent i kompozitor Nils Frahm te pjevač Kwabs.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene