450285
450285
450285
450285
450285

Nastavi glazbenu priču i postani zvijezda video spota 'U dobrim rukama'!

  • , 15.09.2016., 12:19
  • Autor:
  • komentara

Leo ovom prigodom poziva svoju publiku da se fotografira s dragim ljudima, te da mu šalje fotke.

 
 
 
 
Amir Kazić Leo (FOTO: Biba Kazić)
Amir Kazić Leo (FOTO: Biba Kazić)

Njegove pjesme generacije obožavatelja vole i pjevaju, a on sam je već godinama nenametljivo prisutan u vrhu glazbene scene. Svima dobro znani Leo, i ovoga je puta ostao vjeran svom glazbenom putu, te je na sebi svojstven način odlučio zahvaliti fanovima koji ga godinama prate.

Aktualna uspješnica 'U dobrim rukama', uskoro će dobiti svoje posebno video izdanje. Leo naime ovom prigodom poziva svoju publiku da se fotografira s dragim ljudima, te da mu šalje fotke, a one najbolje kasnije će postati dio video spota.

Vaše fotografije šaljite na e-mail info.amirkazicleo@gmail.com a Leo će sa svojim najbližim suradnicima odabrati one najbolje. Ne preostaje vam ništa drugo nego baciti se na posao, kreativu u prvi plan, fotić ili mobitel u ruke, te možda baš vi postanete zvijezda novog spota.


'Fotografirajte se sa vama dragim ljudima, bilo da je riječ o obitelji, prijateljima, simpatijama ili životnim partnerima, te da i na taj način pokažemo svima u čijim se rukama osjećate najbolje, najsigurnije.', poručuje Leo.


Cijela ideja oko novog spota potekla je, dodaje Leo, od Faye, koji je bio izvršni producent i potpisuje tekst pjesme, Natko Smoljan bio je zadužen za aranžman i produkciju, dok je sam Leo skladao glazbu.
'U dobrim rukama' prava je pozitivna i optimistična pjesma sa prekrasnim tekstom o ljubavi.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se