Ne propustite

Nakon pet godina Thompson 6.12.2014 ponovno u Dubrovniku

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U Culture Club Revelin 6. 12. 2014. godine dolazi Marko Perković Thompson, kojemu je ovo nakon dugo vremena prvi koncert u klubu, nakon mnogih stadiona i velikih dvorana.

Marko Perković Thompson izvođač je godine i dobitnik diskografske nagrade Porin za Hit godine za pjesmu Samo je ljubav tajna dvaju svjetova. Ovo je još jedna u nizu brojnih osvojenih nagrada.

Pogledaj i ovo showbuzz neće posustati Thompson emotivno: "Ljudsko sam biće. Sve me to vrijeđa"

Culture Club Revelin dovodi kultnu Crnu udovicu!

Otkako je započela turneja Ora et labora, svaki je koncert sjajna glazbena i produkcijska priča o kojem god se gradu radilo. Na karti koncertne turneje, svoje posebno mjesto dobiva i Dubrovnik, pa će nakon brojnih koncerata u Hrvatskoj i Dubrovčani imati priliku, nakon par godina ponovno vidjeti uživo Thompsona i to po prvi puta nakon dugog vremena izvan stadiona i velikih dvorana. Kao i svi dosadašnji koncerti, ovaj će koncert vjernoj publici jamčiti vrhunski glazbeno-produkcijski događaj, sa set listom sastavljenom od pjesama s novoga albuma, ali i najboljih dosadašnjih hitova, od laganijih pjesama do žestoke svirke.

Thompson i bend zasigurno će pružiti više od dva sata sjajne glazbene izvedbe, uz mnoštvo svjetlosnih i video efekata. Repertoar je to koji će zadovoljiti različite ukuse, ali i koji će zajedno s publikom stvoriti vrhunski ugođaj. Nesumnjivo, bit će to poseban koncert za sve Thompsonove obožavatelje.

Ulaznice u pretprodaji 100 kn, a na ulazu 150 kn.
VIP ulaznice 200 kn u pretprodaji, na VIP ulazu 250 kn.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene