Festivalsko ljeto 2013.

U potrazi za avanturom: Evo što vas čeka ovog ljeta na Jadranu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ljeto je pred vratima, a s vrućim temperaturama stiže i luda zabava!

Vjerojatno i ptice na grani znaju kako je Jadran, osim po brojnim turističkim znamenitostima, poznat i po slavnim festivalima i partijima koji garantiraju samo jedno: izvanredan provod!

Pogledaj i ovo showbuzz Pogledajte galeriju Zabava u Papayi: Beach Odyssey festival!

Stoga, što nas očekuje ovog ljeta na jadranskoj obali?

Nijedan dobar party ne može proći bez lude atmosfere na Zrću i u kultnoj Papayi! Papaya ove godine svoje vrata otvara već danas – što je najranije otvorenje kluba u povijesti! Svoj su dolazak na prve dane otvorenja najavili brojni turisti koji dolaze preko nekoliko europskih agencija, a za izvrsnu atmosferu biti će zaslužni DJ dvojac Dimitri Vegas i Like Mike.

Osim Papaye, Zrće nudi i Hideout festival! Uz najveći line up ovog tek dvije godine starog festivala, atraktivne boat partije i veliku regionalnu turneju od 03.- 05. srpnja na najpopularnijoj party plaži jadranske obale posjetitelje iz cijeloga svijeta očekuje nezaboravan dnevni program u obliku pool partija koji su se pokazali kao važan dio uspješne priče Hideout festivala!

 Umagination, koji počinje 07. lipnja ove godine predstavlja Envy My Music warm up party, nizozemskog DJ-a Laidback Luke i francusku superzvijezdu Martina Solveiga koji posljednjih godina svojim hitovima kao što je 'Hello' uvjerljivo drži vodeća mjesta svjetskih top lista, a nedavno je bio na turneji s Madonnom. Festivalu će se ove godine pridružiti i energični belgijski dvojac Dimitri Vegas i Like Mike.

Na festivalskom ljetnom nebu ove godine imamo i debitanta: For Festival 2013.! Festival koji će se odvijati od 21. do 23. lipnja na Hvaru, predstavit će slavne izvođače kao što su Solange Knowles, Nicholasom Jaara, Tame Impalu, Jamesa Murphyja i mnoge druge. For 2013 ima za svakog po nešto: s jedne strane hedonističko uživanje na rajskom Hvaru, a s druge luda zabava u Venerandi, Carpe Diemu i Paklinskom otoku Jerolimu!

Zasigurno će i festival Ultra Europe, koji se održava u Splitu, 12. i 13. srpnja te na Hvaru 14. Srpnja, privući veliki broj dobro raspoloženih partijanera! Armin Van Buren, Afrojack, Carl Cox, DJ-i Adventure Club, Sunnery James and Ryan Marciano samo su neka od slavnih imena koja će nastupati na Ultra Europe!

Ne treba zaboraviti ni na hvaljeni Garden Festival koji se održava po osmi put, i to od 03. do 10. Srpnja u Tisnom. DJ imena kao što su Theo Parrish, Floating Points, Bicep i Huxley zabavljat će vas do dugo u noć.

>> Seksi plesačice i vatreni provod: Ljeto je pred vratima!

Osim Gardena, i Terraneo će privući veliki broj gostiju. Održava se po treći put u Šibeniku, od 07. do 09. Kolovoza, a ove godine na Terraneu nastupaju The Prodigy, Wu-tang Clan, My Bloody Valentine, Azelia Banks i drugi.

U slično vrijeme, 08. i 09. kolovoza, u Splitu se održava Discotheque Riva. Dvodnevni spektakl začinit će nastupi Underworlda i Fatboy Slima. Uz ovakve zvijezde, čiji će nastupi biti potpomognuti vrhunskom produkcijom, splitska će Riva i ovog ljeta postati najveća open air diskoteka na svijetu!

Stoga, brojimo sitno do početka najluđih provoda na Jadranu, i potrudimo se da ovo ljeto bude jednako nezaboravno i divlje kao i prošlo! Na koji festival idete ove godine?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene